Τράμπζονσπορ: «Είμαστε κοντά στον Κυριακόπουλο»

Κυριακόπουλος: «Το καλοκαίρι είχα προσφορά από την ΑΕΚ, αλλά δεν έφτασε ποτέ επίσημη πρόταση στον Αστέρα Τρίπολης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τράμπζονσπορ δικαιώθηκε απόλυτα με την απόκτηση των Τάσου Μπακασέτα – Μανώλη Σιώπη και είναι έτοιμη να προσθέσει στο ρόστερ της ακόμα έναν Έλληνα ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Γιώργο Κυριακόπουλο!

O διεθνής αριστερός μπακ ήταν καιρό στα «ραντάρ» της ομάδας της Τραπεζούντας και σήμερα (1/12) ο πρόεδρος του συλλόγου, Αχμέτ Αγκάογλου επιβεβαίωσε πως η ομάδα του είναι κοντά στην απόκτηση του Κυριακόπουλου.

«Πιθανότατα από τον Γενάρη θα υπάρχει και τρίτος Έλληνας παίκτης στο ρόστερ μας. Είμαστε κοντά στον Κυριακόπουλο, οι διαπραγματεύσεις με τη Σασουόλο συνεχίζονται και λογικά θα έχουν αίσιο τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της «Τράμπζον», ο οποίος στις δηλώσεις του ανέφερε ακόμα πως «Είμαστε τυχεροί γιατί ο Μπακασέτας και ο Σιώπης είναι σπουδαίοι και πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς».

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος έφυγε το 2019 από την Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης με προορισμό τη Σασουόλο με την οποία μετράει 57 συμμετοχές στη Serie A με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X