Μπαρτσελόνα: Χάνει για τους επόμενους τέσσερις μήνες τον Σέρτζι Ρομπέρτο

Σέρχι Ρομπέρτο: «Μετά το 6-1, έβλεπα όλο το βράδυ το γκολ σε βίντεο»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασχημα τα νέα για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Σέρτζι Ρομπέρτο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Τούρκου τις επόμενες ημέρες μετά τον τραυματισμό του στον ορθό μηριαίο.

Με ένα σωρό προβλήματα έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος ο Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, καθώς αυτή τη φορά είδε ακόμη έναν παίκτη του να τίθεται νοκ-άουτ.

Ο λόγος για τον Σέρτζι Ρομπέρτο, ο οποίος ​​θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες μέρες μετά τον τραυματισμό του στον ορθό μηριαίο δεξιό μηρό.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο 29χρονος μέσος θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να επανέλθει στο 100% και συγκεκριμένα θα βλέπει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από τις εξέδρες του «Καμπ Νόου», για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Μέχρι στιγμής ο Σέρτζι Ρομπέρτο έχει συμμετάσχει μόνο σε 12 παιχνίδια, εννιά στο Champions League και άλλα τρία στη LaLiga, όπου έχει σκοράρει δύο γκολ και έχει μοιράσει μια ασίστ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X