Στο Survivor ο Σοϊλέδης - Το επιβεβαίωσε η σύντροφός του

Μήνυμα από τον Σοϊλέδη (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται ότι είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση του Ατζούν, όπως άφησε να εννοηθεί η σύντροφός του και παρουσιάστρια, Μαρία Αντωνά.

Ο Άρης Σοϊλέδης αγωνίστηκε ελάχιστα την περασμένη σεζόν στην Στεάουα Βουκουρεστίου και από το καλοκαίρι παραμένει ελεύθερος, αλλά φαίνεται ότι το επόμενό του “βήμα” θα είναι τηλεοπτικό και όχι ποδοσφαιρικό.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού έχει δεχθεί πρόταση για να συμμετάσχει στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Survivor, και μάλιστα έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται για το ταξίδι στην Καραϊβική.

Το γεγονός αποκάλυψε η σύντροφος του ποδοσφαιριστή και παρουσιάστρια, Μαρία Αντωνά, η οποία σε εκπομπή του Open τόνισε χαρακτηριστικά: «ψαρεύει αυτή τη στιγμή! Κάνει προετοιμασίες για ψαροντούφεκο…». Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Σοϊλέδης αποφάσισε να σταματήσει (προσωρινά;) στα 30 του χρόνια το ποδόσφαιρο, για να ξεκινήσει ένα νέο “κεφάλαιο” στη ζωή του.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X