Για το «τρίποντο» στη Σαντορίνη η ΑΕΚ κόντρα (18:00, LIVE) στον ΑΟ Θήρας

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΑΟ Λαμίας
Photo Credits: INTIME

Νέα αρχή θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΚ στην έδρα του ΑΟ Θήρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με …κεκτημένη ταχύτητα συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία δοκιμάζεται σήμερα στη Σαντορίνη κόντρα στον ΑΟ Θήρας στις 18:00 για την 11η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς που θα της δώσουν την ώθηση που χρειάζεται μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε. Το σημερινό παιχνίδι είναι περισσότερο ανασυγκρότησης για την ΑΕΚ όπως σχολίασε με δηλώσεις της στο aek.gr και η πασαδόρος, Όλγα Βεργίδου: «Για εμάς είναι ένα παιχνίδι ανασυγκρότησης το αυριανό. Επιτέλους προπονούμαστε μετά από καιρό όλες μαζί και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να αφήσουμε πίσω όλα τα προβλήματα που μας ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό και να ασχοληθούμε με το πως θα βελτιωθούμε για την δύσκολη συνέχεια. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος, αλλά εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να δώσουμε το 100 τις εκατό για να πάρουμε την νίκη σε μια δύσκολη έδρα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X