Μίλερ για Χρυσή Μπάλα: «Δεν έμεινα έκπληκτος από το αποτέλεσμα, το άξιζε περισσότερο ο Λεβαντόβσκι»

Μπάγερν: Ο Μίλερ έσπασε το ρεκόρ του Ντε Μπράινε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Μίλερ, συμπαίκτης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με ανάρτησή του στο LinkedIn εξέφρασε την αντίθεσή του στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, δίνοντας ωστόσο το σύνθημα για αντεπίθεση, με πρώτο παιχνίδι απ’ όλα το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Μπαρτσελόνα, στο οποίο οι Βαυαροί δεν έχουν κανένα βαθμολογικό κίνητρο, καθώς έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

«Από βαυαρική, πολωνική αλλά και από γερμανική άποψη, η παρουσίαση της Χρυσής Μπάλας χθες το απόγευμα ήταν σίγουρα μια απογοήτευση. Για κάποιους έστω και λίγο περισσότερο.

Αν και είμαι στη δουλειά για λίγο περισσότερο και επομένως δεν ήμουν πραγματικά έκπληκτος με το αποτέλεσμα (ήταν παρόμοιο με τον Φρανκ Ριμπέρι το 2013), το όλο πράγμα σχημάτισε ή ενίσχυσε μια σκέψη μέσα μου.

Έχουμε σπουδαίους παίκτες στην Bundesliga και δεν πρέπει να μας κρύβουμε. Ωστόσο, περαιτέρω διεθνείς επιτυχίες είναι απαραίτητες για την παγκόσμια αναγνώριση. Αυτό είναι επίσης ένα τεράστιο κίνητρο για μένα να βάλω τα πάντα στην ισορροπία για να φέρω το Champions League πίσω στο Μόναχο και να δείξω στον κόσμο του ποδοσφαίρου τι συμβαίνει.

Και πάνω από όλα, τι έχει να προσφέρει το γερμανικό ποδόσφαιρο. Έχουμε την επόμενη ευκαιρία να το κάνουμε την επόμενη Τετάρτη στον αγώνα του Champions League με την Μπαρτσελόνα. Ας το αντιμετωπίσουμε!

ΥΓ: Με τον Λιονέλ Μέσι, οι εκλογές ήταν ίσως το καλύτερο ατομικιστικό που έχει δημιουργήσει ποτέ το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Lionel για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, ακόμα κι αν πιστεύω ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα το άξιζε περισσότερο αυτή τη φορά. Τι εννοείτε όλοι;», ανέφερε ο 32χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός στο ποστάρισμά του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X