Ασταμάτητη η ΑΕΚ- «Βούλιαξε» και τον Άρη (16-7) στη Θεσσαλονίκη

Ασταμάτητη η ΑΕΚ- «Βούλιαξε» και τον Άρη (16-7) στη Θεσσαλονίκη
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη νίκη για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ στο «Ποσειδώνιο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη νίκη για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που συνέτριψε τον Άρη με 16-7 στη Θεσσαλονίκη στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Μετά το «διπλό» στο Φάληρο η ομάδα του Δημητρη Μάζη συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα ανεβαίνοντας μόνη στην 3η θέση της βαθμολογίας και μέσα στον στόχο των πλέι οφ για τις θέσεις 1-4.

Η εξέλιξη του αγώνα

H AEK μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό χωρίς να αφήσει περιθώρια στους Θεσσαλονικείς. Ο Τσαταλιός άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ, για να ακολουθήσουν δύο διαδοχικά τέρματα του Παπούκα που ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-3. Η άμυνα της ΑΕΚ κρατούσε το μηδέν και έτσι ο Κριγιέστορατς λίγο πριν το τέλος έκανε το 0-4.

Στο β’ οκτάλεπτο, ο Άρης πίεσε στην επίθεση προσπαθώντας να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρον το δρόμο προς τα δίχτυα 3 φορές, όμως η «Ένωση» με τέρματα των Κριγιέστορατς, Βούκσεβιτς, Τσαταλιού και Στελλάτου, ανέβασαν τη διαφορά στα 5 γκολ (3-8).

Στην τρίτη περίοδο, ο Βούκσεβιτς με δυνατό σουτ έκανε το 3-9, ενώ ο Κριγιέστορατς στην επόμενη φάση «έγραψε» 3-10. Η ΑΕΚ ανέβασε τη διαφορά έως και τα 9 τέρματα, στο τέλος του οκταλέπτου με τον Ηλιόπουλο που σημείωσε το 4-13.

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την ΑΕΚ να σκοράρει με τους Καζάζη, Παπάκο και Κριγιέστορατς που πέτυχε 5 συνολικά τέρματα στην αναμέτρηση. Οι «κιτρινόμαυροι» έτσι έφτασαν στο τελικό 7-16.

Άρης – ΑΕΚ 7-16
Tα οκτάλεπτα: 0-4, 3-4, 1-5, 3-3.
ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τοπολίγκας, Μπιτσάκης, Ζιούτας, Βικάτος 1, Γιώρτσιος 2, Αλιαπούλιος, Νάνος 1, Ζίτνικ 1, Παυλίδης, Βλασακίδης, Σολογιάννης, Κοστιβτσένκοφ 1, Σαλαμάνης, Κουνέλας 1, Θεοχάρης.
ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 3, Κριγιέστορατς 5, Βούκσεβιτς 2, Σταμέλος, Ζώρζος, Τσαταλιός 2, Παπάκος 1, Στελλάτος 1, Ηλιόπουλος 1, Μαυρωτάς Ά., Κοτσινούλας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X