ΑΕΚ: Περιμένουν ξανά «καμίνι» το ΟΑΚΑ οι παίκτες

ΑΕΚ: Περιμένουν ξανά «καμίνι» το ΟΑΚΑ οι παίκτες
Photo Credits: INTIME

Οι παίκτες της ΑΕΚ αδημονούν να ζήσουν την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟ, ανάλογη ατμόσφαιρα μ' αυτή του ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ πριν από δέκα μέρες στο ΟΑΚΑ, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν διπλά στεναχωρημένοι.

Και δεν το έκρυψαν και στις δηλώσεις που έκαναν στις κάμερες. Ο πρώτος λόγος ήταν ο προφανής. Το στραβό αποτέλεσμα. Ο δεύτερος λόγος είχε να κάνει με το γεγονός πως δεν κατάφεραν να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο, δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα και έδωσε ότι είχε μέσα του για να βοηθήσει την ομάδα. Και μάλιστα με απολύτως κόσμιο τρόπο.

Ήταν και εκείνο το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος, που ναι μεν έφτιαξε ψυχολογικά τους παίκτες, αλλά τους δημιούργησε και την υποχρέωση να ανταποδώσουν. Ίσως γι αυτό και η πρώτη συζήτηση που έγινε στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟ, αφορούσε την παρουσία του κόσμου.

Αυτό που ρωτούσαν από την πρώτη στιγμή, κυρίως οι καινούργιοι παίκτες στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια, είναι αν θα έχει τον ίδιο κόσμο και την ίδια ατμόσφαιρα στο κυριακάτικο ντέρμπι, όπως και πριν από δέκα μέρες με τον ΟΣΦΠ. Όχι βέβαια από περιέργεια αλλά κυρίως από τεράστια επιθυμία να ζήσουν κάτι αντίστοιχο, αλλά και προσμονή προκειμένου αυτή την φορά να τους το ανταποδώσουν και με το αποτέλεσμα.

Πάντως η παρουσία του κόσμου φέτος στο πλευρό της ομάδας, όχι μόνο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά τόσο εντός όσο και ακόμα και εκτός έδρας, είναι βασικό θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια. Με τους παίκτες ακόμα να θυμούνται και την βοήθεια που είχαν στο ματς με τον Άρη, αλλά και την παρουσία στο Πανθεσσαλικό του Βόλου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X