Δυνατά φαβορί και επικίνδυνα αουτσάιντερ

Δυνατά φαβορί και επικίνδυνα αουτσάιντερ

Στοιχηματικές επιλογές με αξία σε ένα άκρως ενδιαφέρον μεσοβδόμαδο πρόγραμμα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο κουπόνι με εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα πρωταθλήματα και αρκετές αναμετρήσεις Κυπέλλου. Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Λιγκ Τροφι Αγγλίας

Το ρεπορτάζ στην Τσάρλτον αναφέρει ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές στην πλευρά των γηπεδούχων, με στόχο να προφυλαχθούν κάποιοι παίκτες για τη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια την στιγμή που υπάρχουν και αρκετοί τραυματισμοί στο ρόστερ.

Η Αστον Βίλα u21 έκανε το 3/3 στον όμιλο της, έχοντας «περάσει» από έδρες όπως των Γουίκομ, Μπέρτον και ΜΚΝ και με την φόρα που έχει αλλά και τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν από πλευράς γηπεδούχων θεωρώ πως έχει τύχες να περάσει στην επόμενη φάση. Το «διπλό» στο 3.20.

Στην Ολνταμ τα πράγματα δεν πάνε καλά και η διοίκηση προχώρησε σε λύση συνεργασίας με τον Κερλ. Στο Σάλφορντ κοουτσάρισε ο Selim Benachour ως υπηρεσιακός τεχνικός (είναι ο προπονητής της under18) και η απόδοσή της ήταν βελτιωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Selim Benachour ήταν ξεκάθαρος στις πρόσφατες δηλώσεις του, θέλει να αδράξει την ευκαιρία και να παραμείνει ως πρώτος τεχνικός. Η ευκαιρία είναι μπροστά του, καθώς μία νίκη ή πρόκριση επί της Σάντερλαντ που είναι η περυσινή νικήτρια του Τρόφι θα προκαλέσει αίσθηση.

Στην Σάντερλαντ σκέφτονται και το βαρύ πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων. Πιο συγκεκριμένα την περιμένουν 3 αναμετρήσεις σε διάστημα 8 ημερών (04, 07 & 11 Δεκεμβρίου) και το φορτωμένο πρόγραμμα των εορτών πιθανότατα θα κρίνει την απευθείας άνοδο για την οποία ενδιαφέρεται (βασικός στόχος).

Ρισκαδόρικη επιλογή, αλλά σε τέτοιες τιμές αξίζει το ρίσκο. Τριπλασιάζει το Χ2.

Προγνωστικά Ιταλίας

Στο Σασουόλο – Νάπολι μας αρέσει αρκετά το goal/goal+over. Με εξαιρετική ψυχολογία η Σασουόλο μετά το «διπλό» στο Μιλάνο. Δεν είναι ομάδα που… μασάει απέναντι στους μεγάλους. Ερχεται από 8 σερί goal/goal+over και από 3 διαδοχικά μακριά από την έδρα της η Νάπολι στην οποία λείπει ο κομβικός μέσος Ανγκισά. Μαζί μας και η πρόσφατη παράδοση.

Προγνωστικά Γαλλίας

Επιλογή φόρμας ο άσος της Μπρεστ στο 2.12. Σερί νίκες με εξαιρετικές εμφανίσεις και παραδοσιακά δυνατή εντός έδρας. Πετυχαίνει την ουραγό Σεντ Ετιέν εμφανώς κουρασμένη (αγωνιζόταν με 10 για ένα ημίχρονο με την Παρί), με αδυναμίες μακριά από την έδρα της (1-2-4) και με κάποιες απουσίες.

Προγνωστικά Κυπέλλου Βελγίου

Βασική επιλογή ο άσος της Μαλίν στο 1.90. Στόχος της η καλή πορεία στο Κύπελλο (το 2019 χρίστηκε Κυπελλούχος, πέρυσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά), πρόσφατα άφησε εκτός την πρωτοπόρο Ουνιόν κερδίζοντας την εντός έδρας.

Η Σερλκ Μπριζ έχει στόχο την παραμονή και σε 3 ημέρες ταξιδεύει στην έδρα της Κορτράικ. Μάλιστα. Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει… αμαρτωλό παρελθόν με 4 ανατροπές στα 6 τελευταία.

Οι επιλογές του Betmarket.gr:

30/11 – 21:00 – Τσάρλτον – Αστον Βίλα u21: 2 (3.20)

01/12 – 21:30 – Μαλίν – Σερλκ Μπριζ: 1 (2.00)

01/12 – 21:45 – Σασουόλο – Νάπολι: goal/goal+over (1.82)

01/12 – 20:00 – Μπρεστ – Σεντ Ετιέν: 1 (2.12)

01/12 – 17:00 – Σάντερλαντ – Ολνταμ: Χ2 (3.00)

01/12 – 21:30 – Μαλίν – Σερλκ Μπριζ: 2/1 (23.00)

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X