ΠΑΟΚ: Τιμωρείται με +1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Ποινές στον ΠΑΟΚ προανήγγειλε ο Πλεύρης: «Ανεμβολίαστοι οι συλληφθέντες, έρχονται κυρώσεις»

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να τιμωρηθεί με μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων, ξεχωριστά από αυτές που προβλέπονται για τα περιστατικά βίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιβεβαιώνεται η πρόθεση της κυβέρνησης να επιβάλλει και η ίδια κυρώσεις στον ΠΑΟΚ για τα συμβάντα στο ντέρμπι με τον Άρη.

Με παρέμβασή του στη χθεσινή Ολομέλεια της Βουλής, ο Θάνος Πλεύρης προανήγγειλε ότι (εκτός της τιμωρίας για τα επεισόδια) στην ομάδα του Λουτσέσκου θα επιβληθούν ποινές και για την είσοδο μη εμβολιασμένων στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ξεχωριστά απ’ αυτές που προβλέπονται για τα περιστατικά βίας, όπως αναφέρει ο Σπορ Fm.

Κάτι που θα συμβεί, όπως έγινε σαφές, επειδή πρόκειται για πρόδηλη παράβαση από τους υπεύθυνους της ομάδας και όχι για μια περίπτωση όπου απλά κάποιοι οπαδοί έβγαλαν μάσκα.

Δεδομένου λοιπόν ότι προκύπτει πως εσκεμμένα δεν έγινε έλεγχος, γεννάται ποινική ευθύνη των υπευθύνων για παράβαση των μέτρων που έχουν θεσπιστεί για τη μη διασπορά του covid-19 (κάτι που συνιστά πλημμέλημα).

Παράλληλα, εκτός του αποκλεισμού της έδρας του για μια επιπλέον αγωνιστική, στον ΠΑΟΚ θα επιβληθεί και πρόστιμο για μη έλεγχο εισόδου στο γήπεδο, ενώ πρόστιμο θα επιβληθεί και στους οπαδούς που μπήκαν χωρίς πιστοποιητικό.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X