Για νέα νίκη η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ- Σήμερα στις 15:00 κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Εικόνες από το Γλυφάδα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα του Παλαιού Φαλήρου η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με στόχο να πανηγυρίσει ένα ακόμη «διπλό».

Η «Ένωση» βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη όπου σήμερα στις 15:00 στο «Ποσειδώνιο» αντιμετωπίζει τον Άρη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, το οποίο και είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων covid – 19. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη βρίσκεται σε καλή κατάσταση και κατάφερε να ξεπεράσει και την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Πλέον όλοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν και σήμερα μια ακόμη νίκη συνεχίζοντας έτσι την εξαιρετική πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.  Ο Δημήτρης Μάζης επέλεξε στην αποστολή του αγώνα τους: Φλέγκα, Κατσινούλα, Καζάζη, Στελλάτο, Τσαταλιό, Μαυρωτά, Ηλιόπουλο, Κριγεστορατς, Παπούκα, Παπάκο, Σταμέλο, Βούκσεβιτς, Ζώρζο.

«Προσηλωμένοι στον στόχο μας»

Ο Μιχάλης Καζάζης δήλωσε στο aek.gr για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη πως η ομάδα παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της και θα διεκδικήσει μια ακόμη νίκη στη Θεσσαλονίκη: «Η ομάδα τον τελευταίο καιρό έχει περάσει αρκετές κακουχίες , όμως όπως δείξαμε με το Π. Φάληρο, παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας χωρίς να έχουμε κάποια βαθμολογική απώλεια. Στο παιχνίδι με τον Άρη θέλουμε σίγουρα τους 3 βαθμούς της νίκης για να μείνουμε 3οι στον όμιλο με διαφορά από τον Εθνικό. Θεωρώ ότι εξαρτάται καθαρά από τη δίκη μας απόδοση η νίκη, χωρίς βέβαια να υποτιμήσουμε καμία ομάδα».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κώστας Κυράνης και Αλέξανδρος Χατζηγούλας, παρατηρητής Διαιτησίας ο Νίκος Αργυρός και Αλυτάρχης του αγώνα ο Αντώνης Ρέντας.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X