Ο Αμραμπατ αλλάζει την ΑΕΚ

Ο Αμραμπατ αλλάζει την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Νορντίν Αμραμπατ πήρε μπροστά και δείχνει όσα μπορεί να κάνει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκηνή πρώτη. Αποδυτήρια της ΑΕΚ, σε συζήτηση πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε ένα από τα mind games του Γιαννίκη αναφορικά με τους βαθμούς που προσδοκούν ως το φινάλε της χρονιάς οι παίκτες στα αποδυτήρια της Ενωσης, η κουβέντα τελείωσε απότομα με την τοποθέτηση του Νορντίν Αμραμπατ: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο θέμα συζητάμε. Εχουμε έξι παιχνίδια, πάμε για έξι νίκες», είπε με τρόπο που δεν επιδεχόταν αμφισβήτηση.

Σκηνή δεύτερη. Εξέδρα της ΑΕΚ, αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ανάμεσα στις πολλές κουβέντες που είχαν ανάψει για όσα έγιναν και δεν έγιναν, υπήρχε εκείνο το τεράστιο «αν» που αφορούσε την απουσία του Αμραμπατ από την αρχική 11άδα. Σχεδόν άπαντες συνομολογούσαν, πως εάν ο Μαροκινός ήταν στο αρχικό σχήμα και δεν έχανε η ΑΕΚ ένα ημίχρονο με τον άφαντο Λιβάι, πολλά θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά.

Διαβάστε περισσότερα για τον ανεβασμένο Νορντίν Αμραμπατ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X