Πανέτοιμη η ΑΕΚ για το «διπλό» πρόκρισης σήμερα (19:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) κόντρα στη Καντέτεν

ΑΕΚ: Σάββατο με Ιωνικό στο «Γ. Κασιμάτης»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ «ψάχνει» σήμερα τη νίκη που θα της βάλει με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του EHF European League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη για μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση είναι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:45 την Καντέτεν στο Σαφχάουζεν για την 5η αγωνιστική του EHF European League.

Μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα με Πέλιστερ και Σπόρτινγκ η «Ένωση» χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει μέσα στην τετράδα της βαθμολογίας και θα της δώσει μια τεράστια ώθηση για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ΑΕΚ παρά την εξαιρετική εμφάνιση στην Πορτογαλία έμεινε με την πικρία πως θα μπορούσε να είχε πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό στην έδρα της Σπόρτινγκ. Με μια ανάλογη εμφάνιση ωστόσο σήμερα έχει πολλές πιθανότητες για να πανηγυρίσει το δεύτερο «διπλό» στον όμιλο της μετά την επική ανατροπή επί της Νιμ. Η ΑΕΚ έχει μπροστά της δύο παιχνίδια με την Καντέτεν καθώς στη συνέχεια υποδέχεται την Ελβετική ομάδα στην Χαλκίδα, τα οποία όπως σχολίασε και ο Δημήτρης Δημητρούλιας θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την τετράδα της βαθμολογίας.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Ο Νάτσο Μόγια επέστρεψε στην αποστολή της ΑΕΚ για το σημερινό παιχνίδι ενώ με την ομάδα ταξίδεψαν και οι νεαροί Δικαιούλιας και Κοτσιώνης οι οποίοι δικαιωματικά κέρδισαν μια θέση μετά την πολύ καλή παρουσία τους στην Πορτογαλία. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή της ΑΕΚ τους: Ουγκάλντε, Πλάθα, Δικαιούλια, Μπριάτκα, Τζηρά, Αραμπατζή, Μυλωνά, Ηλιόπουλο, Μπεριά, Μπεντζιλαλί, Καλόμοιρο, Μόγια, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου και Κοτσιώνη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X