Δεν τα βρήκε η ΑΕΚ με Μορέιρα - Στον αθλητικό δικαστή η απόφαση

Δεν τα βρήκε η ΑΕΚ με Μορέιρα - Στον αθλητικό δικαστή η απόφαση
Photo Credits: INTIME

Πριν από λίγες μέρες είχε έρθει στην επιφάνει η καταγγελία του Μορέιρα στον ΕΣΑΚΕ για αθέτηση των υποχρεώσεων της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του.

Η ΑΕΚ είχε κάποιες μέρες για να μιλήσει με τον Ανγκολέζο σέντερ και να τα βρούμε, όμως δεν βρέθηκε σημείο τομής μέχρι χθες. Έτσι, μετά το πέρας της προθεσμίας η υπόθεση πήγε στον Αθλητικό δικαστή που θα αποφασίσει αν θα τιμωρήσει την ΑΕΚ με αφαίρεση ενός βαθμού από την βαθμολογία της στην Basket League.

Θυμίζουμε ότι ακόμα και αν ο αθλητικός δικαστής αποφασίσει να τιμωρήσει την ΑΕΚ με μείον 1 βαθμό, η Ένωση θα έχει άλλες 15 εργάσιμες μέρες περιθώριο να πληρώσει τον Μορέιρα και να πάρει πίσω τον βαθμό.

Η υπόθεση του Μορέιρα είναι από τους διακανονισμούς που είχαν γίνει το καλοκαίρι προκειμένου να περάσει ο φάκελος της ΑΕΚ από την επιτροπή του ΕΣΑΚΕ. Στις 15 Δεκεμβρίου ξανανοίγουν όλοι οι φάκελοι των ομάδων, για να εξεταστεί αν τηρήθηκαν οι διακανονισμοί που παρουσιάστηκαν το καλοκαίρι. Στον φάκελο της Ένωσης υπάρχουν οι διακανονισμοί με τους παίκτες της περσινής ομάδας και μένει να δούμε αν θα παρουσιαστεί πρόβλημα και εκεί.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X