Γιουβέντους: Υποπτος και ο Νέντβεντ

Γιουβέντους: Υποπτος και ο Νέντβεντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση του οικονομικού σκανδάλου που ταλανίζει την Ιταλία και εμπεριέχει σοβαρούς κινδύνους για την Γιουβέντους, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πέραν του Αντρέα Ανιέλι, του Φάμπιο Παράτιτσι και της Γιουβέντους που είναι ύποπτοι και ο Πάβελ Νέντβεντ βρίσκεται υπό εξέταση. Ο άλλοτε σπουδαίος χαφ και πλέον αντιπρόεδρος των «μπιανκονέρι» βρίσκεται και αυτός στο στόχαστρο του εισαγγελέα και ελέγχεται εάν έχει βάλει και αυτός το χεράκι του για να «πειραχτούν» οι ισολογισμοί.

Την ίδια ώρα, η εισαγγελία έχει στον φάκελο με την υπόθεση και αρκετά ονόματα από ατζέντηδες ποδοσφαιριστών, οι οποίοι φαίνεται να έχουν λειτουργήσει ως μεσάζοντες ανάμεσα σε δύο συλλόγους ώστε να γίνει μια εικονική πώληση, μεταγραφή ή ανταλλαγή.

Μάλιστα, γίνεται λόγος πως ορισμένοι μάνατζερ κατάφεραν να κλείσουν μεταγραφές με άλλα ποσά από τα πραγματικά, ενώ υπήρξαν χρήματα που δόθηκαν… κάτω από το τραπέζι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X