Κορωνοϊός: Συντομότερα το νέο εμβόλιο της Pfizer (VIDEO)

Κορωνοϊός: Η πλήρης έγκριση του εμβολίου της Pfizer φέρνει ντόμινο υποχρεωτικών εμβολιασμών (VIDEO)

Η εταιρεία εργάζεται για να προσαρμόσει το εμβόλιό της στην μετάλλαξη Ομικρον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«H Pfizer μπορεί να αναπτύξει ένα νέο εμβόλιο σε 31 ημέρες αντί για τις 100 ημέρες που ίσχυαν μέχρι τώρα αν τα υπάρχοντα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά για την νέα μετάλλαξη Ο».

Με αυτή της τη δήλωση η Καταλίν Καρίκο, βιοχημικός από την Ουγγαρία ρίχνει φως στο μυστήριο της νέας παραλλαγής του COVID-19.

Η γερμανική εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι εργάζεται ήδη για την προσαρμογή του εμβολίου της προκειμένου να αντιμετωπίζει και την μετάλλαξη Ο. Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε προετοιμασίες από μήνες για να μπορεί να παρασκευάσει το νέο εμβόλιο έναντι κάποιας παραλλαγής του κορωνοϊού.

Η μετάλλαξη Ο έχει προκαλέσει ανησυχία σε όλο τον κόσμο, με πολλές χώρες να λαμβάνουν μέτρα περιορισμού των ταξιδιών, την ώρα που ερευνητές μελετούν αν αυτή η μετάλλαξη μπορεί να ξεπερνά την προστασία των εμβολίων.

Ερευνητές εκτιμούν ότι θα χρειαστούν εβδομάδες για να απαντηθεί το ερώτημα της επίδρασης της μετάλλαξης Ο στην παγκόσμια πορεία της πανδημίας.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X