Πλεύρης: «Ποινικές ευθύνες για τις ομάδες που δεν ελέγχουν τους οπαδούς στο γήπεδο»

Πλεύρης: «Aν εφαρμοστούν νέα μέτρα θα αφορούν κυρίως ανεμβολίαστους»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης επερώτησης του ΚΚΕ για την υγεία και τη διαχείριση της πανδημίας ο υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι οι ποδοσφαιρικές εταιρίες που θα επιτρέπουν σε ανεμβολίαστους να εισέρχονται στα γήπεδα, θα βρεθούν αντιμέτωπες με ποινικές κυρώσεις.

«Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση, όσοι δεν το τηρούν τα μέτρα θα δεχθούν τις κυρώσεις, οι ομάδες θα πρέπει να ελέγχουν τον κόσμο που μπαίνει στα γήπεδα, είναι δύσκολο να βλέπεις για μάσκα, αλλά οφείλεις να ελέγξεις αν κάποιος έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού. Θα υπάρξουν ποινικές ευθύνες αν αφήνεις ηθελημένα να μπαίνει κόσμος σε χώρο που δεν είναι εμβολιασμένοι», διαμήνυσε με αφορμή τα επεισόδια στην Τούμπα.

Ο κ. Πλεύρης ανέφερε ότι στο χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ -Άρη , κάποιοι από τους συλληφθέντες για επεισόδια οπαδούς, βρέθηκαν ανεμβολίαστοι, κάτι που – όπως είπε- σημαίνει ότι δεν τους έγινε ο αναγκαίος έλεγχος.

«Θα τηρούνται οι προβλέψεις του νόμου και θα επιβάλλονται κυρώσεις, όταν δεν γίνονται έλεγχοι», είπε. Σε ότι αφορά στην πανδημία, υποστήριξε ότι η κατάσταση είναι παντού διαχειρίσιμη και ότι ακόμη και στη Θεσσαλονίκη που πιέζεται, έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα. Διέψευσε επίσης, τον ισχυρισμό των βουλευτών του ΚΚΕ ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί κλίνες ιδιωτικών νοσοκομείων και για COVID περιστατικά.

Πηγή: cnngreece

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X