Τούχελ για το λάθος του Ζορζίνιο με την Γιουνάιτεντ: «Τον ενόχλησαν τα φώτα, συμβαίνει...» (VIDEO)

Τούχελ για το λάθος του Ζορζίνιο με την Γιουνάιτεντ: «Τον ενόχλησαν τα φώτα, συμβαίνει...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ απέδωσε στα φώτα το τραγικό λάθος του Ζορζίνιο που οδήγησε στο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους «μπλε» να παραμένουν στην κορυφή του πρωταθλήματος με 30 βαθμούς και τους «κόκκινους διαβόλους» να βρίσκονται όγδοοι με 18 βαθμούς.

Ο Ζορζίνιο αποδείχθηκε μοιραίος παίκτης για την Τσέλσι, παρά το γεγονός ότι διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με πέναλτι. Κι αυτό διότι φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, από την Γιουνάιτεντ.


Συγκεκριμένα, ο Ιταλός χαφ έχασε το κοντρόλ μετά από απομάκρυνση του Μπρούνο Φερνάντες, με αποτέλεσμα να χαρίσει την κατοχή στον Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος ερχόταν με φόρα για να κλέψει την μπάλα και στη συνέχεια να την στείλει στα δίχτυα.

Μετά το τέλος του αγώνα, τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη φάση και τόνισε ότι τα φώτα έπαιξαν ρόλο στο λάθος του Ζορζίνιο.

«Εκτίμησε λάθος την κατάσταση και νομίζω ότι τον ενόχλησαν πολύ τα φώτα. Συμβαίνει. Χρειάζεται πολύ θάρρος και προσωπικότητα για να μην επηρεαστείς κατά τη διάρκεια του αγώνα και για να έχεις το θάρρος να εκτελέσεις το πέναλτι. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός των Λονδρέζων.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X