Για το «άνετο» 1.78

Για το «άνετο» 1.78

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Segunda Division και την Championship.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Segunda Division και την Championship.

Ντέρμπι – ΚΠΡ (21:45): Για την 20η αγωνιστική της Championship η αναμέτρηση στο ‘Pride Park’. Πολύ στενάχωρη η κατάσταση στην Ντέρμπι. Μια ομάδα που τα δίνει όλα στο χορτάρι για το στοίχημα της σωτηρίας, αλλά θα χρειαστεί ένα θαύμα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Η τιμωρία για -21 βαθμούς συνολικά ελέω οικονομικών προβλημάτων την φέρνει ουραγό στη βαθμολογία. Οι κερδισμένοι βαθμοί της στο γήπεδο είναι 22, στον πίνακα κατάταξης έχει μόλις ένα… Και είναι πλέον στο -19 από τη σωτηρία. Πάνω που έχτιζε ένα δυνατό μομέντουμ, με νίκη-ανατροπή επί της Μπόρνμουθ και εκτός έδρας ισοπαλίες σε Μίλγουολ και Φούλαμ. Σε 4Ν-10Ι-5Η και γκολ 16-18 μεταφράζεται το -χωρίς αντίκρισμα- ρεκόρ της. Μπάλντοκ, Μπιέλικ, Μπιουκάναν, ΜακΝτόναλντ και Στρέτον στη λίστα των τραυματιών.

Σε πολύ καλή κατάσταση η ΚΠΡ. Μετά τη Λούτον, επικράτησε και της Χάντερσφιλντ στο Λονδίνο. Επέκτεινε το σερί της σε πέντε ματς χωρίς ήττα, διάστημα στο οποίο μετράει δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες. Παραμένει στο κόλπο των playoffs ανόδου από την 6η θέση με 32 βαθμούς. Βελτίωσε το ρεκόρ της σε 9Ν-5Ι-5Η, με τέρματα 31-24. Παίζει με αυτοπεποίθηση και εσχάτως παρουσιάζεται πιο σοβαρή στα μετόπισθεν. Πέραν του Όουενς, όλοι οι υπόλοποι παίκτες είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση στο ‘Pride Park’.

Ντέρμπι – ΚΠΡ (21:45): Από πλευράς φόρμας και μομέντουμ, το ματς έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Και οι αποδόσεις είναι σωστά μοιρασμένες, με οριακό φαβορί την ΚΠΡ σε αποδόσεις γύρω στο 2.60. Το θέμα είναι η ψυχολογική διαχείριση των δεδομένων για τους γηπεδούχους. Χωρίς πολλά στη διάθεση του, o Ρούνεϊ κάνει εξαιρετική δουλειά. Έχει πείσει τους παίκτες του να συνεχίσουν τη μάχη, το θέμα είναι για πόσο καιρό θα καταφέρει να τους κρατά όρθιους ψυχολογικά… Η ΚΠΡ είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο φέτος, παίζει επιθετικά και εφόσον συνεχίσει να παρουσιάζει βελτίωση στην άμυνα θα καταφέρει να μείνει στη μάχη των playoffs.

Δεν πιάνεται εύκολα το ματς. Η Ντέρμπι δεν μοιάζει διατεθειμένη να παραδώσει τα όπλα, τουλάχιστον για την ώρα. Θα παλέψει και όπου βγει, από ένα σημείο και μετά μπορεί να παίζει πιο ελεύθερα. Η ΚΠΡ μπαίνει στα παιχνίδια για να σκοράρει, παίρνει τα ρίσκα της και συχνά δικαιώνεται. Σε ένα ματς που δεν συντρέχει λόγος να συμβιβαστεί κάποιος με την ισοπαλία, θα πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.78 της Stoiximan.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα                       

Εϊμπάρ – Χιρόνα (22:00): Πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μέχρι πριν από δύο χρόνια έδιναν αγώνες στη La Liga. Ο στόχος τους είναι φυσικά να επιστρέψουν εκεί, με την Εϊμπάρ να κάνει εξαιρετική πορεία έως τώρα. Στη δεύτερη θέση με 32 βαθμούς, μακριά πάντως από την κορυφή (στο -9), με τον στόχο της να είναι η πρώτη δυάδα. Μια πρώτη δυάδα που οδηγεί απευθείας στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Αντίθετα η Χιρόνα είναι αυτή τη στιγμή στη 10η θέση, αλλά μόλις στο -3 από την πρώτη εξάδα. Έχει κάνει ένα καταπληκτικό ντεμαράζ στα τελευταία παιχνίδια, με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα εφτά τελευταία ματς. Αυτή η συγκομιδή την επανάφερε στο… κόλπο της πρώτης εξάδας, μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα που είχε κάνει και την έφερνε εκτός στόχου.

Εϊμπάρ – Χιρόνα (22:00): Περιμένουμε ένα ντέρμπι, με την Εϊμπάρ να έχει υπέρ της την προϊστορία. Της έχει πάρει τον… αέρα. Τέσσερις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς απέναντι στη Χιρόνα και μάλιστα σκοράροντας πολλά γκολ. Νίκες με 4-1, 4-1, 3-2 και 3-0 για την Εϊμπάρ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της με τη Χιρόνα. Σίγουρα παίζει ρόλο και η προϊστορία στο στοίχημα και το έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Η Εϊμπάρ είναι εξαιρετική στην έδρα της. Μόλις μία ήττα, τον περασμένο Αύγουστο και από ‘κει και μετά εφτά ματς χωρίς ήττα, με μια ισοπαλία και έξι νίκες.

Και η προϊστορία και η εικόνα της Εϊμπάρ στο γήπεδό της μας οδηγούν σε επιλογή προς τον «άσο» από τη στιγμή που βρίσκεται και σε καλή απόδοση. Πάνω από τον διπλασιασμό. Στο 2.07 είναι η νίκη της Εϊμπάρ στο pamestoixima.gr και θα πάμε στοίχημα με αυτό, αλλά θα ποντάρουμε και σε ένα fun bet. Στο bet builder του pamestoixima.gr θα βάλουμε άσο, γκολ/γκολ και over 2,5 γκολ σε συνολική απόδοση 4.80.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X