Μεντί: «Είχε προβλέψει την κατάκτηση του Champions League ο Καντέ»

Τσέλσι: Θετικός στον κορωνοϊό ο Καντέ -Χάνει το ματς με την Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποκάλυψη ό,τι ο Ενγκολό Καντέ είχε προβλέψει πως η Τσέλσι, θα κατακτούσε το Champions League της περυσινής σεζόν προέβη ο τερματοφύλακας των «μπλε» Εντουάρντ Μεντί σε συνέντευξη που έδωσε.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι από τον Τόμας Τούχελ, «μεταμόρφωσε» αγωνιστικά τους Λονδρέζους και είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του Champions League. Το επιτυχημένο έργο του Γερμανού τεχνικού, συνεχίζεται, με την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης και την κορυφή στην Premier League. Ενας από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του Champions League, είναι ο 29χρονος τερματοφύλακας των «μπλε», Εντουάρντ Μεντί.

Ο Σενεγαλέζος πορτιέρε, μίλησε στο «beIN SPORTS» και προχώρησε σε μία από τις… παρασκηνιακές «αποκαλύψεις», που αρέσουν στους περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους. «Νομίζω ότι έχω το καλύτερο ανέκδοτο της σεζόν και αφορά στην ημέρα του πρώτου αγώνα της περιόδου 20/21 για το Champions League, εναντίον της Σεβίλλης, στο Stamford Bridge (0-0)», είπε ο Μεντί και πρόσθεσε: «Είμαστε μαζί με τον Ενγκολό Καντέ, τον Κουρτ Ζούμα και τον Ολιβιέ Ζιρού.

Ο Ενγκολό, έχει αυτοπεποίθηση και μας λέει: «παιδιά νομίζω ότι εφέτος θα πάρουμε το Champions League». Μου είπε «ναι, δεν ξέρω, έχω ένα προαίσθημα». Ηταν η πρώτη αγωνιστική. Και του λέω: «περίμενε να δεις απόψε, πώς θα πάει». Και παίξαμε με την Σεβίλλη και ειλικρινά, ήταν το πιο δύσκολο ματς που είχαμε στη φάση των ομίλων. Μας πίεσαν πάρα πολύ και είχαν την κατοχή της μπάλας στο 70% του χρόνου. Νομίζω, ότι ο Ενγκολό, έτρεξε 13 χιλιόμετρα! Στο τέλος του αγώνα, του έκανα ξανά την ερώτηση και μου είπε, γελώντας: «νομίζω ότι θα περιμένουμε λίγο πριν το πούμε αυτό»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X