Οργανωμένοι οπαδοί ΠΑΣ Γιάννινα για την επίθεση στον Ρότα: «Καταδικάζουμε...»

Φώναζαν «Αλβανό» τον Ρότα φίλοι του ΠΑΣ και αυτός απάντησε με χαμόγελο και χειροκρότημα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα για τη λεκτική επίθεση στον Λάζαρο Ρότα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η λεκτική επίθεση στον Λάζαρο Ρότα από μερίδα οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες», προκάλεσε την έντονη – επίσημη- αντίδραση της γιαννιώτικης ΠΑΕ, που καταδίκασε απόλυτα το συγκεκριμένο (απαράδεκτο) γεγονός και συγχρόνως, σημείωσε πως θα προσπαθήσει να αποβάλει απ΄τον οργανισμό της ομάδας όσους συμμετείχαν στο περιστατικό.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ, με τον πρόεδρο του ιστορικότερου συνδέσμου («Blue Vayeros») Χριστόδουλο Θεοδωρίκα να δηλώνει στο SDNA πως συντάσσονται πλήρως με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Ασφαλώς και καταδικάζουμε απόλυτα κι εμείς από την πλευρά μας ως “Blue Vayeros” το συγκεκριμένο περισταστικό, το οποίο συνέβη από κάποιους μεμονωμένους θεατές στην εξέδρα απέναντι από τη δική μας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ μας καλύπτει απόλυτα και την υιοθετούμε πλήρως. Οι οπαδοί του ΠΑΣ δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με οποιονδήποτε κατάγεται από την Αλβανία.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πολλές αλβανικές οικογένειες όταν έκλεισαν τα σύνορα, έμειναν μόνιμα στα Γιάννενα και η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων της αφομοίωσε με μεγάλο σεβασμό».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X