Φαν’τ Σιπ: «Ευχαριστώ πολύ, θα τα ξαναπούμε…» (ΦΩΤΟ)

Φαν’τ Σιπ: «Ευχαριστώ πολύ, θα τα ξαναπούμε…» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ξεχωριστά μηνύματα των παικτών της Εθνικής Ελλάδας και το εις το επανιδείν του Ολλανδού στα… παιδιά του.

Πριν από λίγες ημέρες ο Τζον Φαν’τ Σιπ ξεκαθάρισε μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι δε θα περιμένει άλλο την πλευρά της ΕΠΟ, ανακοινώνοντας ότι δε θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Ολλανδός είχε κερδίσει τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια της «γαλανόλευκης» όλο αυτό το διάστημα που καθόταν στον πάγκο της και αυτό αποδεικνύεται και στην αποχώρηση του από την ομάδα.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, όπως ο Τζαβέλλας, ο Μπακασέτας, ο Παυλίδης και ο Κουρμπέλης, θέλησαν να αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο τον Φαν’τ Σιπ.

Ο Φαν’τ Σιπ από την πλευρά του θέλησε συγκινημένος για την αγάπη που δέχεται και στην αποχώρηση του να ευχαριστήσει όσους είναι δίπλα του, γράφοντας:

«Ευχαριστώ. Δέχτηκα τόσα πολλά ωραία μηνύματα από παίκτες, το τιμ και τους οπαδούς. Αυτά ήταν μερικά, θα τα ξαναπούμε…»

Φαν’τ Σιπ: «Ευχαριστώ πολύ, θα τα ξαναπούμε…» (ΦΩΤΟ) Φαν’τ Σιπ: «Ευχαριστώ πολύ, θα τα ξαναπούμε…» (ΦΩΤΟ) Φαν’τ Σιπ: «Ευχαριστώ πολύ, θα τα ξαναπούμε…» (ΦΩΤΟ) Φαν’τ Σιπ: «Ευχαριστώ πολύ, θα τα ξαναπούμε…» (ΦΩΤΟ) Φαν’τ Σιπ: «Ευχαριστώ πολύ, θα τα ξαναπούμε…» (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X