Eξω φρενών ο Μπονούτσι στα αποδυτήρια: «Παίζουμε σκ@τ@, αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα πάρουμε τίποτα» (VIDEO)

Eξω φρενών ο Μπονούτσι στα αποδυτήρια: «Παίζουμε σκ@τ@, αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα πάρουμε τίποτα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ξέφυγε» στην ανάπαυλα του αγώνα με την Μπενεβέντο την περασμένη σεζόν ο Λεονάρντο Μπονούτσι, όπως αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ που έγινε για την Γιουβέντους.

Να αποτυπώσει τις τρομερές σκηνές από τα αποδυτήρια της Γιουβέντους, την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποφάσισε η Amazon.

Έπειτα από το ξέσπασμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον αποκλεισμό των «μπιανκονέρι» από την Πόρτο, αλλά και το κλάμα του Πορτογάλου σούπερ σταρ για την αποτυχία, σειρά πήρε η έντονη ομιλία που είχε ο Λεονάρντο Μπονούτσι προς τους συμπαίκτες του.

Πιο συγκεκριμένα στην ανάπαυλα του εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπενεβέντο, τον περασμένο Μάρτιο, το οποίο έληξε με ήττα με 1-0 για την ομάδα του Τορίνο ο Μπονούτσι βγήκε εκτός εαυτού στα αποδυτήρια.

«Είμαστε τρελοί όλοι … Παίζουμε σκ@@@ και αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι δεν θα κατακτήσουμε τίποτα. Παίρνουμε τη μπάλα και είμαστε σκ@@@. Κάθε φορά μας φταίει και κάτι άλλο, ρίχνουμε αλλού τις ευθύνες, λέμε “εντάξει, την επόμενη φορά! Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας γιατί παίζουμε σκ@@@» είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να συμφωνεί μαζί του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X