Σε αναζήτηση σέντερ η ΑΕΚ - Κοιτάζει τον Έρικ Μπάκνερ!

Σε αναζήτηση σέντερ η ΑΕΚ -  Κοιτάζει τον Έρικ Μπάκνερ!
Photo Credits: INTIME

Το σχέδιο ενίσχυσης της ΑΕΚ περιλαμβάνει και την απόκτηση ψηλού

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Προμηθέα το Σάββατο.

Παρόλη την βαριά σκιά που υπάρχει πάνω από την ομάδα, με το τραγικό περιστατικό του Γέλοβατς, οι άνθρωποι της ΑΕΚ κοιτάνε πώς θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα σε θέσεις που πονάει και να φέρουν χαρακτηριστικά που λείπουν από το ρόστερ. Ήδη Ο Ρεϊβόντε Ράϊς βρίσκεται εδώ και καιρό στην Ελλάδα και προπονείται με την ΑΕΚ, προσθέτοντας βάθος στην περιφέρεια.

Πλέον ο Στέφανος Δέδας κοιτάζει και για ενίσχυση στην θέση του σέντερ, καθώς εκεί παρατηρείται η μεγαλύτερη ανάγκη αυτήν την στιγμή. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αγορά και αναζητεί λύσεις με παίκτες που θα είναι καθαροί σέντερ και θα έχουν αθλητικά στοιχεία, φέρνοντας ενέργεια και καλή άμυνα στην ρακέτα, ενώ επιθετικά να είναι καλοί finishers μετά από πικ εν ρολ. Η Ένωση εξετάζει ήδη δύο περιπτώσεις ψηλών που μπορούν να έρθουν στην ομάδα, με τον Έρικ Μπάκνερ να έχει ξεχωρίσει. Ο Αμερικανός σέντερ (31, 2.08) αγωνίζεται την φετινή σεζόν στην Μπελεντίγιε αλλά η ομάδα λόγω οικονομικών θεμάτων, θα αφήσει τους παίκτες της ελεύθερους. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Φυσικά το κύριο μέλημα είναι να τακτοποιηθούν τα ενεργά bans που έχει η ομάδα, για να επιτραπεί καταρχάς η συμμετοχή του Ράις και στην συνέχεια του ψηλού που θα αποκτηθεί. Αυτό που θα ήθελαν ιδανικά οι άνθρωποι της ομάδας, θα ήταν να είναι διαθέσιμοι στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, όμως επειδή ο χρόνος πιέζει όλα είναι ανοικτά. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα ενισχυθεί με έναν παίκτη ρακέτας που θα πάρει την θέση του Βαουλέτ στο πρωτάθλημα της Basket League.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X