Σέρχιο Ράμος: «Προνόμιο να έχεις στην ομάδα τον Μέσι...»

Σέρχιο Ράμος: «Προνόμιο να έχεις στην ομάδα τον Μέσι...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Λιονέλ Μέσι αποθέωσε σε δηλώσεις του ο Σέρχιο Ράμος, τον οποίο παράλληλα έσπευσε να υποστηρίξει για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας.

Το ντεμπούτο του με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε έπειτα από πέντε μήνες ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από την Ρεάλ στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σε δηλώσεις που έκανε στο «ESPN», ο Σεβιγιάνος αμυντικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι, όταν ρωτήθηκε για αυτόν: «Ο Μέσι είναι καθοριστικός και μοναδικός παίκτης.

Είναι προνόμιο να τον έχω στην ομάδα. Όλοι θα παίξουμε τον ρόλο μας στο να κάνουμε την Παρί μεγαλύτερη και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε.

Γνωριζόμαστε πολύ καιρό ως αντίπαλοι. Είναι χαρά να τον έχεις στην ομάδα σου. Για μένα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αν όχι ο καλύτερος. Είναι καλό που τον έχουμε στην ομάδα μας. Υπερασπίζομαι πάντα αυτούς που έχω στην ομάδα μου, οπότε του εύχομαι ό,τι καλύτερο για να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X