Νορβηγία: Συμπαίκτες πλακώθηκαν και ο ένας αποβλήθηκε επειδή έκανε θέατρο ο άλλος

Νορβηγία: Συμπαίκτες πλακώθηκαν και ο ένας αποβλήθηκε επειδή έκανε θέατρο ο άλλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το να τσακωθούν δύο συμπαίκτες την ώρα του αγώνα δεν είναι κάτι που δεν γίνεται. Το να έρθουν στα χέρια, να σπρώχνει δηλαδή ο ένας τον άλλον, είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια.

Το να αποβληθεί, όμως, ο ένας επειδή ο άλλος έκανε… θέατρο, είναι από αυτά που λες ότι δεν γίνονται. Κι όμως, στη Νορβηγία και συγκεκριμένα στη Βίκινγκ, γίνεται κι αυτό, όπως απέδειξαν οι Μπρέκαλο και Γκούναρσον.

Οι δύο συμπαίκτες, για άγνωστο λόγο αλλά αυτό δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, διαφώνησαν έντονα κάποια στιγμή και άρχισε να σπρώχνει ο ένας τον άλλον. Το πράγμα, όμως, άρχισε να ξεφεύγει όταν ο τερματοφύλακας Γκούναρσον… έπεσε στο έδαφος πιάνοντας το κεφάλι του!

Είναι μια σκηνή που βλέπει κανείς όταν ένας παίκτης θέλει να κερδίσει την αποβολή του αντιπάλου, αλλά εδώ ήταν συμπαίκτες! Και αφού έκανε ό,τι έκανε ο Γκούναρσον, ο Μπρέκαλο είδε κόκκινη κάρτα!

Μετά το τέλος του αγώνα πάντως -και αφού πρώτα έγιναν viral και τα άκουσαν από πάμπολλους- οι δύο συμπαίκτες τα βρήκαν, όπως έδειξε και μια φωτογραφία που ανέβασαν και στην οποία φαίνονται να… μοιράζονται καραμέλες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X