Το «απολαυστικό» Σαββατοκύριακο του απόλυτου ξεβρακώματος!

Το «απολαυστικό» Σαββατοκύριακο του απόλυτου ξεβρακώματος!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για όλα συνέβησαν τις τελευταίες 48 ώρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομολογώ ότι το Σαββατοκύριακο αυτό ήταν ένα από τα πιο απολαυστικά της ζωής μου. Γκολ νίκης στο 90′, επίθεση από πληρωμένους κονδυλοφόρους και το σπάσιμο μίας φούσκας που απλά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.

Θα τα πάρω από την αρχή. Αυτό που έγινε στα Γιάννινα και η αντίδραση που έβγαλε η ΑΕΚ δείχνει ότι αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα. Ναι θα έρθουν αναποδιές, ναι θα χρειαστούμε μεταγραφές τον Γενάρη, αλλά το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Και αυτή η ΑΕΚ έχει πολύ στέρεες βάσεις για να διαλυθεί από οτιδήποτε και τον οποιοδήποτε!

Εδώ οφείλω να υπογραμμίσω ότι η ειδικά φέτος συμπεριφορά του κόσμου του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ είναι πραγματικά υποδειγματική. Στο ματς με τον Άρη οι προκλήσεις ήταν απίστευτες και η προπαγάνδα των ερυθρόλευκων ερπετών αδιανόητη. Δεν τους πέρασε.

Στο ματς με τον Ολυμπιακό στο 1-3, εκεί όπου δε θέλει και πολύ να γίνει κάτι, ο κόσμος της ΑΕΚ δείχνει απίστευτη ηρεμία και ωριμότητα. Μία σπίθα θα ήταν αρκετή. Όμως όλοι λειτούργησαν προς όφελος του συλλόγου. Ακόμα και στη διαιτητική αλητεία και τις προκλήσεις του Κλάτενμπεργκ.

Προκλήσεις που συνεχίστηκαν και το διήμερο με τα πέναλτι σε Περέα και Ρέαμπτσουκ. Διότι αν είναι πέναλτι αυτά, τότε του Μασούρα στο Βράνιες είναι πέναλτι, δύο βολές και η μπάλα από έξω!


Το Σάββατο βιώσαμε και κάτι ακόμα. Όχι ως ΑΕΚ, αλλά ως Δικέφαλος. Στοχοποίηση από τον Καραπαπά για ένα πρωτοσέλιδο κατά του Κλάτενμπεργκ. Του Κλάτενμπεργκ τον οποίο δεν στηρίζουν, αλλά μετά τα γεύματα με τη Ντέπυ, τον αγάπησαν ξαφνικά!

Στοχοποίηση όλων των ρεπόρτερ της ΑΕΚ για αυτά που γράφουν. Πήραν τη σκυτάλη οι υπάλληλοι του μουσικοσυνθέτη της Νατάσας Θεοδωρίδου και μας κούνησαν το δάχτυλο. Μέσα από τα ερυθρόλευκα μέσα. Μέσα από site και εφημερίδες.

Έχουν μάθει εδώ και 25 χρόνια να λένε και να κάνουν ότι θέλουν. Να κάνουν ότι γουστάρουν και να μη δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Να στοχοποιούν ανθρώπους, να τους στερούν δουλειές, να τραμπουκίζουν. Ξυδάκι λοιπόν. Υποδείξεις από έμμισθους υπάλληλους δεν δεχόμαστε. Και το δαχτυλάκι που κουνάτε ξέρετε τι να το κάνετε.

Έφτασαν στο σημείο οι ροφοί που αν δεν πάρουν γραμμένα τα κείμενα από τα αφεντικά τους να γράψουν για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη! Να γράψουν για χειρονομίες του Ρότα στο ματς με τα Γιάννινα. Και ξεβρακώθηκαν γιατί οι μπανάνες ήταν tapes για κάλτσες και οι χειρονομίες παλαμάκια!

Καταλαβαίνουμε ότι σας αρέσει να γίνεστε ρόμπες, ότι δεν σας νοιάζει αν είναι έξω μέρα και σας λένε να πείτε ότι είναι νύχτα και το κάνετε χωρίς δισταγμό, όμως αυτό το νταβατζιλίκι δε θα περάσει.

Το ότι η ΑΕΚ δεν πέφτει στο επίπεδό σας, να κάνει ότι δεν αντιπροσωπεύει κανέναν οπαδό της, δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Το ότι η ΑΕΚ δεν κάνει τις αμέτρητες κωλοτούμπες που κάνετε εσείς, είναι προς τιμήν της. Το ήθος που πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος, δεν μπορείτε ούτε να το λεκιάσετε, ούτε να το πλησιάσετε!

Οι φούσκες σκάνε πάντα με κρότο

Το βράδυ της Κυριακής είχαμε και το Πάοκ – Άρης. Παιχνίδι όπου είδαμε να γίνονται τα μύρια όσα. Πήρα ποπ κορν και «απόλαυσα» το σκάσιμο μιας φούσκας! Δεν ξέρω αν ο Σκουτέρης μπορεί να ξαναπιάσει δουλειά και να βγάλει καμία μαγική απόφαση όπως αυτή πριν από το περιβόητο Πάοκ – ΑΕΚ. Αυτό που ξέρω είναι πως όπως στρώνεις κοιμάσαι.

Αλλά εντάξει μωρέ δεν έγινε και τίποτα. Για μένα μπήκαν για να πάνε στο σκεπαστό μέρος της Τούμπας για να προστατευτούν από τη βροχή. Ή να πω ότι για μένα δεν ήταν οπαδοί του Πάοκ; Αλήθεια αυτά στη… ναζιστική Γερμανία γίνονται; Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μας απαντήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πέρα από την πλάκα πάντως. Κακώς διακόπηκε το ματς. Έστω και προσωρινά. Δεν μπήκε και κανένας μέσα με όπλο. Όλα καλά.

Πάλι διαφήμισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στη Ρουμανία, στην Κροατία, στη Βοσνία, στην Ισπανία, στη Σερβία.

Περί ρατσισμού

Οι αλητείες κάποιων οπαδών του ΠΑΣ οι οποίοι έβριζαν αισχρά τον Λάζαρο Ρότα για την καταγωγή του, ευτυχώς καταδικάστηκαν από το σύλλογο των Ιωαννίνων. Δυστυχώς, 5-10 στόκοι δεν αντιπροσωπεύουν κανέναν.

Και φυσικά αξίζουν χίλια μπράβο στον Λάζαρο Ρότα, ο οποίος απάντησε ότι δεν αξίζει καν να δίνουμε σημασία σε τέτοιους λίγους ανθρώπους και σε μεμονωμένες συμπεριφορές που δεν εκφράζουν μια ομάδα και τον κόσμο της.

ΥΓ: Τελικά το karma is a bitch! Και όλα εδώ πληρώνονται! Αργά ή γρήγορα!

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X