Ο διαιτητής έσωσε τον ΠΑΟΚ, πόσα κέρδισε από την ολοκλήρωση του ματς

Ο διαιτητής έσωσε τον ΠΑΟΚ, πόσα κέρδισε από την ολοκλήρωση του ματς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπούκαραν στην Τούμπα στις καθυστερήσεις του ματς με τον Αρη, με τον Σκωτσέζο διαιτητή Μάντεν να διακόπτει προσωρινά το ντέρμπι.

Μετά από ντροπιαστικές εικόνες με μάχες σώμα με σώμα με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου θύμιζε… βομβαρδισμένο τοπίο και η οριστική διακοπή ήταν μονόδρομος. Αυτό θα σηματοδοτούσε πολύ αυστηρές ποινές για τον ΠΑΟΚ, καθώς η εισβολή οπαδών και η οριστική διακοπή τιμωρείται με -1 και 4-6 αγωνιστικές κεκλεισμένων, μαζί με υψηλότατο χρηματικό πρόστιμο.

Ομως, ο Μάντεν αποφάσισε να συνεχιστεί το ματς μετά από 45 λεπτά και γλίτωσε τον ΠΑΟΚ, καθώς από την στιγμή που το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, ο ΚΑΠ προβλέπει 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο.

Η απόφαση του Σκωτσέζου μπορεί να θεωρηθεί σκανδαλώδης, καθώς, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, η διακοπή είναι οριστική και χωρίς προειδοποίηση όταν η εισβολή των οπαδών συνοδεύεται από βιαιοπραγίες, κάτι που έγινε σε μεγάλο βαθμό στην ζούγκλα της Τούμπας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X