Ζήσης: «Θα ήταν ιδανικό να έχουμε όλους τους παίκτες μας στην Εθνική»

Ζήσης: «Θα ήταν ιδανικό να έχουμε όλους τους παίκτες μας στην Εθνική»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις έκανε ο Νίκος Ζήσης μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας επί της Λευκορωσίας.

Ο General Manager της Εθνικής Ανδρών,  σχολίασε την εμφάνιση των διεθνών και τη νίκη απέναντι στους Λευκορώσους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ζήσης:

«Είναι λογικό μετά την πρώτη ήττα να έχεις άγχος. Υπήρχε μεγάλη πίεση. Υπήρχαν παίκτες που διακρίθηκαν. Παρά την πίεση είχαμε πάθος και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Η πορεία του Καλαϊτζάκη δεν είναι τυχαία, αυτός κι ο Γόντικας βοήθησαν πολύ. Δεν είναι εύκολο να δείχνεις τέτοια ετοιμότητα. Ήταν σίγουρα σημαντικός. Ο Κασελάκης μας έλειψε στο πρώτο ματς. Όλοι βοήθησαν και έβαλαν το λιθαράκι τους. Είδα το παιχνίδι όρθιος και να το ζήσω έτσι. Είναι δύσκολο να είσαι έξω, είναι πολύ πιο αγχωτικό.

Επειδή στην Αγγλία καθόμουν σήμερα αποφάσισα να δω το παιχνίδι όρθιος και γύριζα όλη την ώρα πρέπει να έγραψα χιλιόμετρα. Το έκανα πιο πολύ για το γούρι.

Κάναμε ένα λάθος σε παίκτη που δεν σουτάρει και παρασύρθηκα φώναζα σα να ήμουν μέσα. Ραντεβού τον Φεβρουάριο. Θα ήταν ιδανικό να μπει στο καλεντάρι και να έχουμε όλους τους παίκτες μας στην Εθνική, μακάρι να αλλάξει αυτό κάποια στιγμή και να έχουμε πάντα το πλήρες ρόστερ μας».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X