ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα αποβάλλουμε τους υπάνθρωπους που συμμετείχαν στο περιστατικό με τον Ρότα»

ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα αποβάλλουμε τους υπάνθρωπους που συμμετείχαν στο περιστατικό με τον Ρότα»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για την επίθεση που δέχθηκε ο Λάζαρος Ρότα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα με τους οπαδούς των γηπεδούχων να επιτίθενται φραστικά με χυδαίες εκφράσεις κατά του Λάζαρου Ρότα.

Σε όσα χυδαία φώναζαν για την καταγωγή του, αλλά και άλλες προσβολές, ο νεαρός άσος της Ενωσης απάντησε με χαμόγελο και χειροκρότημα, ενώ όταν εκείνοι συνέχισαν φρόντισε να τους δείξει το σκορ (1-2) με τα χέρια, πάντα σε χαμογελαστό ύφος.

Για το συμβάν ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως θα αποβάλλει τους όποιους υπάνθρωπους συμμετείχαν στο περιστατικό έναντι του Λάζαρου Ρότα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 δεν ανέχτηκε ποτέ ούτε πρόκειται να ανεχτεί ρατσιστικές συμπεριφορές, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε και να αποβάλλουμε από τον οργανισμό μας τους όποιους υπάνθρωπους συμμετείχαν στο περιστατικό απέναντι στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Μας το επιβάλλει η ιστορία μας, μας το επιβάλλουν οι οπαδοί μας, μας το επιβάλλει η λογική, μας το επιβάλλει το ποδόσφαιρο που αγαπάμε».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X