Απίστευτη ΑΕΚάρα!- Νίκησε τον πρωτοπόρο Κέρκη Σάμου (3-0 σετ) και μπήκε δυνατά σε τροχιά πρόκρισης

Εικόνες του enwsi.gr από το ΑΕΚ-Κέρκης Σάμου
Photo Credits: INTIME

Τεράστιο παιχνίδι από την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που επικράτησε με 3-0 του Κέρκη Σάμου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματοποιώντας την καλύτερη της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 σετ του Κέρκη Σάμου για την 6η αγωνιστική και μπήκε δυναμικά σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Preleague.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου πραγματοποίησε εκπληκτικό παιχνίδι και ανάγκασε τον Κέρκη στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα τον έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ με το δεύτερο της τρίποντο στο πρωτάθλημα έφτασε τους έξι βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Να θυμίσουμε πως οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -4 λόγω της μη συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Volleyleague την περίοδο 2019-20. Την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επισκίασε ο τραυματισμός του Σπέλερ ο οποίος στο τέλος του δεύτερου σετ έδειχνε να πονάει στο πόδι και θα μεταβεί στην Ευρωκλινική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Εντυπωσιακή ανατροπή στο πρώτο σετ

Στο πρώτο σετ, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με 4-7 και 6-10. Η ΑΕΚ με κύριο εκφραστή των επιθέσεων της τον Σπέλερ, δε μπορούσε να ξαναμπεί στο σετ, με τον Κέρκη να φτάνει στο 12-19. Σε εκείνο το σημείο οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους, μειώνοντας αρχικά σε 17-21 και 20-22. Η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση σε 23-23 και με δύο ακόμα διαδοχικούς πόντους κατέκτησε το σετ με 25-23, ολοκληρώνοντας μία μεγάλη ανατροπή.

Στο δεύτερο σετ, και με την ψυχολογία στα ύψη, η «Ένωση», πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ με 2-0, 5-3 και 7-4. Με πίεση στο σερβίς, με αποτέλεσμα να χαλάει η υποδοχή των φιλοξενούμενων, η ΑΕΚ εκμεταλλεύθηκε τις δεύτερες μπάλες ανεβάζοντας τη διαφορά στο σκορ στο +5 (13-8). Με τη βοήθεια και του κόσμου που έδωσε βροντερό «παρών» στο γήπεδο, και με τους Σπέλερ και Πέπερ να κυριαρχούν στο φιλέ, η ΑΕΚ έφτασε στο 21-15 και στο τελικό 25-16 του σετ.

Στο τρίτο σετ, και παρά το σοκ από τον τραυματισμό του Σπέλερ, η ΑΕΚ συνέχισε να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο. Το αρχικό 3-3 μετατράπηκε γρήγορα σε 10-6, με τους παίκτες του Κέρκη να μη μπορούν να αντιδράσουν. Οι «κιτρινόμαυροι» όχι μόνο διατήρησαν για ώρα το +4 (11-7, 12-8), αλλά το αύξησαν, φτάνοντας στο 16-10. Με σωστές τοποθετήσεις και ισχυρό μπλοκ από τους παίκτες του Άκη Χατζηαντωνίου η ΑΕΚ κατέκτησε το σετ με 25-16, σημειώνοντας μία τεράστια νίκη με 3-0!

Τα σετ: 25-23, 26-16, 25-16

ΑΕΚ (Άκης Χατζηαντωνίου): Θεοδόσης, Ράμος, Σπέλερ, Φίλος, Παύλου, Μουσίκας, Ντόντης, Αχιλλεόπουλος, Καπίρης, Πετσιάς, Πιέπερ.

ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ (Δημήτρης Ψαρράς): Αράγια, Ναζαρένο, Γεωργίου, Κανασάρος, Γιαννόπουλος, Γαβριήλ, Τουρνάκης, Μποαρμπούνης, Μπαραμπάτης, Κοντοκώστας, Στράτος, Φραγκιαδάκης, Κουτσομύτης.

Θυμηθείτε πως μετέδωσε το enwsi.gr την εξέλιξη του αγώνα

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X