2+1 επιλογές για στοίχημα

2+1 επιλογές για στοίχημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία νέα ημέρα ξημέρωσε σήμερα, το… κοντέρ έχει μηδενίσει και είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή. Με μονάχα μία μικρή σημείωση. Το ότι κερδίσαμε εχθές και η… τσέπη μας φούσκωσε, δεν σημαίνει ότι θα πέσουμε με τα… μούτρα σήμερα, ειδικά αν το πρόγραμμα δεν μας εμπνέει. Η διαχείριση είναι το Α και το Ω στο στοίχημα.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να μάθετε τα πάντα για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα. Τι είναι η προπληρωμένη κάρτα Paysafe και γιατί είναι ο δημοφιλέστερος τρόπος κατάθεσης στις στοιχηματικές; Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Η Μπρέντφορντ είναι ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις, έχει στο dna της το επιθετικό παιχνίδι κάτι που φαίνεται και από τα πρόσφατα αποτελέσματά της (στο πιο πρόσφατο αναδείχτηκε ισόπαλη με 3-3 στο Νιούκασλ).

Η Εβερτον είναι ομάδα που επιθετικά έχει δυνατότητες, αλλά «πονάει» στην άμυνα, με τις απουσίες να παίζουν σημαντικό ρόλο. Θεωρώ πως αμφότερες θα κυνηγήσουν το τρίποντο το οποίο και αγνοούν αρκετές αγωνιστικές, κάτι που δίνει χώρο προς παιχνίδι με τα γκολ. Το goal/goal στο 1.87 της Betshop.

Προγνωστικά Γαλλίας

Στη Γαλλία αναμέτρηση με γκολ ενδέχεται να δούμε στο Μπορντό. Η γηπεδούχος σκοράρει με άνεση (8 στα 3 τελευταία) αλλά συγχρόνως δέχεται με την ίδια ευκολία ενώ για άλλη μία αγωνιστική θα της λείψει η εμπειρία του κεντρικού αμυντικού Κοσιελνί.
Η Μπρεστ βρίσκεται στην καλύτερή της φάση με 3 σερί νίκες και σερί 3-2-0 και μπορεί να συνεισφέρει στα γκολ. Ικανοποιητικό το combo: goal/goal+over στο 2.05 της Betshop σε μία αναμέτρηση που φαίνεται να ξεκινά από το 1-1.

Προγνωστικά Ιταλίας

Στο «Πάμε Ιταλία» έγινε εκτενέστερη αναφορά στην κόντρα της Νάπολι. Στα πρόθυρα αγωνιστικής κρίσης οι «Ναπολιτάνοι» που αγνοούν τη νίκη στα 3 τελευταία παιχνίδια και ηττήθηκαν στην Ρωσία.

Η Λάτσιο έδωσε άμεσα απαντήσεις κερδίζοντας την Λοκομοτίβ Μόσχας μετά την ήττα από την Γιουβέντους και σήμερα θα έχει στην ενδεκάδα της τον μπομπέρ Ιμόμπιλε.
Δεν είναι ποτέ εύκολη η κόντρα των «Ναπολιτάνων» στην έδρα τους, αλλά οι συγκυρίες δεν είναι ιδανικές για τους ίδιους ειδικά μετά τις απουσίες των πολύτιμων Οσιμέν (φορ – πρώτος σκόρερ) και Αγκισά (χαφ). Στο 4.20 το «διπλό».

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό Bet365:

28/11 – 21:45 – Νάπολι – Λάτσιο: 2 (4.20) με 12 μονάδες (Π.Π)

Δυάδα Betshop:

28/11 – 16:00 – Μπρέντφορντ – Εβερτον: goal/goal (1.85)

28/11 – 16:00 – Μπορντό – Μπρεστ: goal/goal+over (2.05)

Στη δυάδα απόδοσης 3.80 ποντάρισμα 27 μονάδων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X