Η χορηγία της Ravago και η σημασία της για την ΑΕΚ

Η χορηγία της Ravago και η σημασία της για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η συμφωνία με την Ravago μπορεί να έχει και άλλες προεκτάσεις για την ΑΕΚ

Πριν από λίγε ημέρες η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε μια ακόμη νέα χορηγική συνεργασία με την Ravago Hellas μετά την Betsson.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ έλεγε :

«Η ΑΕΚ ΒC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ακόμη μία δυναμική Χορηγική συνεργασία. Η ΑΕΚ ΒC συνήψε συμφωνία με τον Όμιλο Ravago Hellas για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με στόχευση στην ανάπτυξη κοινών δράσεων, την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού».

Σε πολλούς το όνομα της εταιρίας μπορεί να είναι γνωστό, καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο παραγωγό πρώτων υλών για πλαστικά και ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς στην παγκόσμια αγορά πλαστικών, ελαστικών και χημικών. Ο επικεφαλής του Ravago Group, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του Βελγίου, ο Θόδωρος Ρούσσης, με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία. Πως συνδέεται όμως με την ΑΕΚ ;

Στην Ελλάδα η Ravago Hellas είχε επικεφαλής τον Χάρη Κουτά, τον πρώην μέτοχο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΕ ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια. Θα θυμάστε ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος καθόταν πάντα δίπλα δίπλα με τον κ Κουτά, ενώ ο ίδιος υπήρξε και στην παρουσίαση του Ηλία Παπαθεοδώρου το καλοκαίρι του 2019 και μίλησε για τα σχέδια της διοίκησης της ΑΕΚ.

Η χορηγία της Ravago και η σημασία της για την ΑΕΚ

Ο Χάρης Κουτάς εκπροσωπούσε στην ΚΑΕ ΑΕΚ και τον Θοδωρή Ρούσση που δεν ήθελε να βρίσκεται στο προσκήνιο. Τον Ιανουάριο του 2020 ο κ. Κουτάς αποχώρησε από την ΚΑΕ ΑΕΚ μετά από διαφωνία που είχε με τον Μάκη Αγγελόπουλο, σε διάφορα θέματα και χειρισμούς της διοίκησης, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να αγοράζει το μικρό ποσοστό που είχε, της τάξης του 2,04%.

Πλέον η ΑΕΚ ισχυροποιείται με κάθε νέα χορηγική συμφωνία, όπου με άξονα το νέο γήπεδο θα προσπαθήσει να βάλει σε μια τάξη τα οικονομικά της.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X