Ηλιόπουλος στο enwsi.gr: «Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, πάμε να το δείξουμε και με την Καντέτεν»

Ηλιόπουλος στο enwsi.gr: «Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, πάμε να το δείξουμε και με την Καντέτεν»
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε ο παίκτης της ΑΕΚ για τη νίκη επί του Ιωνικού αλλά και το ευρωπαϊκό που ακολουθεί με την Καντέτεν την Τρίτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της απέναντι στον Ιωνικό, πήρε τη νίκη που χρειαζόταν και μάλιστα σχετικά άνετα και πλέον στρέφει την προσοχή της σε μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή «μάχη» απέναντι στην Καντέτεν.

Αυτό σχολίασε και ο παίκτης της ΑΕΚ, Θέμης Ηλιόπουλος με δηλώσεις  του στο enwsi.gr μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα. Ο διεθνής παίκτης του «Δικεφάλου» σχολίασε πως η ΑΕΚ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό παρά την κούραση από το ταξίδι στην Πορτογαλία. Παράλληλα σχολίασε πως η προσοχή όλων πλέον στρέφεται στο παιχνίδι με την Καντέτεν την Τρίτη: «Κάναμε την δουλειά μας. Θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη και το καταφέραμε. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με την Καντέτεν. Θα κάτσουμε να δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει δυσκολία προσαρμογής από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη ο παίκτης της ΑΕΚ τόνισε: «Υπάρχει σίγουρα μια διαφορά και δυσκολία αλλά σαν επαγγελματίες πρέπει να παρουσιαζόμαστε πάντα έτοιμοι. Είναι δύσκολο αλλά για αυτό είμαστε εδώ να προσπαθούμε να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις».

Όσο για το αν νιώθουν πίεση για τον αγώνα με την Καντέτεν μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα σχολίασε: «Δεν νιώθουμε πίεση, γνωρίζαμε εξ΄ αρχής πως η διοργάνωση θα είναι δύσκολη. Ξέρουμε τι μπορούμε να παίξουμε και πάμε να το αποδείξουμε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X