Ο Καραντώνης «πάγωσε» από το γκολ του Σάκχοφ και άργησε να δείξει σέντρα! (VIDEO)

Ο Καραντώνης «πάγωσε» από το γκολ του Σάκχοφ και άργησε να δείξει σέντρα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το γκολ του Σάκχοφ που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ πάγωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και τον Δημήτρη Καραντώνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε σημαντική νίκη στα Ιωάννινα επί του ΠΑΣ με 2-1 με τον Γεβγέν Σάκχοφ να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στο 90ο λεπτό, ένα γκολ που «πάγωσε» τόσο τους γηπεδούχους όσο και τον Δημήτρη Καραντώνη.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, σε μια πεντακάθαρη φάση, χωρίς υποψία ούτε για οφσάιντ, ούτε για τίποτα άλλο, χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσει το γκολ που πέτυχε ο Ουκρανός  μέσος της Ενωσης, σε ένα χρονικό σημείο που δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι για την εξέλιξη του ματς.

Ο Καραντώνης, λοιπόν, σήκωσε το χέρι του κι έδειξε σέντρα, αφού πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα και με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να περνάνε από μπροστά του πανηγυρίζοντας για τη νίκη σε ένα ματς που ξεκίνησε στραβά, εξαιτίας του πέναλτι-εφεύρεση που έδωσε ο διαιτητής στο τζαρτζάρισμα του Μήτογλου στον Περέα στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα.

Δείτε ξανά εδώ το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ και την αντίδραση του Καραντώνη.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X