Η ΑΕΚ άντεξε, αλλά να τελειώσει το παραμύθι

Η ΑΕΚ άντεξε, αλλά να τελειώσει το παραμύθι
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου γράφει για το μεγάλο πέρασμα από τα Γιάννινα και τα «μαχαιρώματα» που συνεχίζονται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και όλοι θέλουμε να αισθανθούμε παιδιά και να νιώσουμε λίγη από τη μαγεία του Αγιου Βασίλη, ας πω και εγώ το δικό μου «παραμύθι». Η ΑΕΚ ελέγχει την ΕΠΟ. Ο Μελισσανίδης λύνει και δένει μέσα στην ομοσπονδία, έχει στηθεί η παράγκα της ΑΕΚ. Ο,τι και εάν κάνουν οι αντίπαλοι, είναι χαμένοι από χέρι. Η ΑΕΚ τα ελέγχει όλα και δεν θα τους αφήσει να πάρουν ούτε ανάσα. Τέτοια εύνοια, τέτοιο καθεστώς, δεν έχει περάσει ξανά από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τώρα που ζήσαμε το όνειρο, που μπορέσαμε να ονειρευτούμε, ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Επειδή ακόμα τα μυαλά μας είναι στο κεφάλι, τα ματάκια βλέπουν καλά και τα μαλλιά παραμένουν στη θέση τους, αυτοί δεν θα μας τρελάνουν. Μπορούν να σκούζουν καθημερινά για την «εξυγίανση» και την ΕΠΟ του Μελισσανίδη, αλλά το παραμύθι δεν έχει δράκο. Για να προσαρμοστώ στις ανάγκες των ημερών, όποιος το πιστεύει αυτό, μάλλον θα περιμένει και τον Αγιο Βασίλη από τις καμινάδες.

Ανακάλυψη Καραντώνη και Εστέβες

Την περασμένη εβδομάδα, υπήρξε κατά τη δική μου κρίση, ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Το ματς με τον Ολυμπιακό κρίθηκε σε καθοριστικό βαθμό από την απόφαση των περίεργων Πορτογάλων να κλείσουν τα μάτια στην τρικλοποδιά και το σπρώξιμο του Μασούρα στον Βράνιες. Στα Γιάννινα, ο Καραντώνης – αυτός που θυμάστε, μας ζάλισαν λέγοντας πως είναι βοηθός του Γιαννίκη, επειδή τάχα μου συμβούλεψε να αντικατασταθεί ο Ρότα – πήγε για μεγάλο «μαχαίρωμα».

Μπορούμε να αρχίσουμε πάλι τις ιστορίες και τα παραμύθια. Εκείνο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν – εκτός από τους…καθηγητές διαιτησίας και τον μεγιστοτεράστιο Κλάτενμπεργκ – είναι πως το ματς πήγε προς αλλοίωση πριν καν κλείσει το πρώτο λεπτό. Οσες φορές και αν το δείτε, από όποια λήψη και εάν ανακαλυφθεί, δεν υπάρχει τίποτε αντικανονικό στο τζαρτζάρισμα του Μήτογλου προς τον Περέα. Τι είδε ο Καραντώνης, τι αντίκρισε ο τεράστιος Εστέβες εκ Πορτογαλίας στο VAR, μόνο η επιστήμη και ο Κλάτενμπεργκ μπορούν να απαντήσουν.

Το πράγμα δεν μπορεί να πάει μακριά ακόμα. Η ΑΕΚ μετά την Κρήτη και το «σφαγείο» που της είχαν κρατήσει εκεί, είχε πει πως ξέρει τι γίνεται και θα μιλήσει. Κατά τη γνώμη μου, είναι μια καλή στιγμή να κάνει ό,τι μπορεί. Δεν ξέρω ποιο είναι αυτό. Σε αυτά τα θέματα, υπάρχουν πολλά που γίνονται και δεν λέγονται. Αλλά το θέμα είναι δεδομένο. Δεν μπορεί να τραβήξει άλλο αυτή η ιστορία, διότι προσβάλει τη νοημοσύνη μας.

Τεράστια ποιότητα

Οσον αφορά τα υπόλοιπα και το ματς που παίχθηκε με άνισους όρους έπειτα, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Η βαριά φανέλα της ΑΕΚ, σε συνδυασμό με την απίστευτη ποιότητα που υπάρχει δημιουργικά, έκαναν τη διαφορά. Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα με την γκολάρα του Αμραμπατ και θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, εάν ο Λοντίγκιν δεν αποδείκνυε ξανά για ποιον λόγο κάποτε έφτασε να παίζει σε τοπ επίπεδο.

Δείτε περισσότερα για την ΑΕΚ που άντεξε και το παραμύθι που πρέπει να τελειώσει.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X