ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς στα Γιάννενα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρήκε τρόπο έστω και με γκολ στο 90′, να περάσει με νίκη με 2-1 από τα Γιάννενα. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΣ.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Δέχθηκε ένα γκολ από πέναλτι, στο οποίο μάλιστα έπεσε σωστά. Από εκεί και πέρα, κάνει μια σημαντική επέμβαση και μάλιστα με μπλοκάρισμα στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά δυο φορές, μια στο πρώτο και μια στο δεύτερο, ήταν διστακτικός σε έξοδο και έχασε την φάση, αλλά χωρίς συνέπειες.

Κλεμάν Μισελέν: Είχε διάθεση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να ανέβει από την πλευρά του και να βοηθήσει και επιθετικά, αλλά του έλειπε η ουσία. Μόλις μια σέντρα του ήταν καλή και δεν είναι τυχαίο πως η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο που έβγαινε περισσότερο από δεξιά, ήταν και πιο ακίνδυνη από το πρώτο. Πάντως το πάλεψε πολύ.

Όγκνιεν Βράνιες: Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, είχε στο νου του πως έπρεπε να καλύψει με ταχύτητα, μπαλιές στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ ή χαμένες φάσεις. Έδωσε πολλές μάχες. Και κάποιες φάσεις τις καθάρισε σωστά και γρήγορα. Έκανε και όμως και αυτός λάθη και έχασε και φάσεις.

Γεράσιμος Μήτογλου: Δεν του πήγε καθόλου καλά το ματς. Ξεκίνησε στραβά κυρίως διότι έχασε τον Περέα στην φάση του πρώτου λεπτού και από εκεί και πέρα έστω και αν δεν είναι πέναλτι, τον πήρε από κάτω. Είχε πολλά προβλήματα με τον αντίπαλο του, έδωσε πολλές μάχες και έκανε και λάθη με την μπάλα στα πόδια του.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Πολλή δουλειά έκανε ο Ιρανός μπακ στο χθεσινό ματς. Και έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο βοήθησε την ομάδα πολύ στο επιθετικό κομμάτι και με ουσία. Έκανε ανεβάσματα και στο δεύτερο και παρότι είχε κούραση, το πάλεψε σωστά μέχρι τέλους. Επίσης στα ανασταλτικά του καθήκοντα, παρότι και αυτός έχασε μονομαχίες, ήταν πολλές φορές που κάλυψε σωστά και έσωσε φάσεις.

Αντρέ Σιμόες: Από ένα σημείο του παιχνιδιού και μετά, έπαιζε σχεδόν μόνος του ή ακόμα και… μόνος του, σ’ όλη την μεσαία γραμμή. Και αυτό το πιστώνεται. Με την μπάλα στα πόδια δεν βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς τις περισσότερες φορές έπαιζε ή πίσω, ή παράλληλα. Όμως έβγαλε πολλή δουλειά, καθώς δεν είχε καθόλου βοήθειες, ειδικά από την στιγμή που βγήκε ο Σιμάνσκι.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Κακό ματς από τον Πολωνό χαφ. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που συμμετείχε κάπως στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ και στην κυκλοφορία της μπάλας και ανάπτυξη του παιχνιδιού, στην τελική του προσπάθεια τα έκανε μαντάρα. Ενώ είχε ζητήματα και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Στίβεν Τσούμπερ: Δεν έκανε ούτε και αυτή την φορά καλό παιχνίδι ο Ελβετός μεσοεπιθετικός. Για την κλάση του και την ποιότητα του, το γκολ που έχασε στο 18ο λεπτό, δεν χάνεται με τίποτα. Επίσης με την μπάλα στα πόδια, του έλειψαν ειδικά από ένα σημείο του ματς και μετά και οι εμπνεύσεις και η ουσία.

Πέτρος Μάνταλος: Κάτω του μετρίου το παιχνίδι και του αρχηγού της ΑΕΚ. Κάπως στο πρώτο ημίχρονο κουβάλησε υποφερτά την μπάλα και συμμετείχε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πολλά λάθη, είχε κακές επιλογές και κακά στημένα. Ενώ όταν γύρισε σε θέση δεύτερου αμυντικού χαφ, δεν βοηθούσε καθόλου και στην άμυνα.

Σέρχιο Αραούχο: Για μια ακόμα φορά όχι απλώς έδωσε την ψυχή του, αλλά και κάτι παραπάνω. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν η αιχμή του δόρατος των επιθέσεων της ΑΕΚ και έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά έπεσε πάνω σ’ έναν σούπερ Λοντίγκιν. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκε τόσο πολύ μέσα σε φάσεις, αλλά βοήθησε παντού.

Νορντίν Άμραμπατ: Πέτυχε μια γκολάρα και μάλιστα σε ένα πολύ κομβικό σημείο του ματς, καθώς έδωσε γρήγορα στην ΑΕΚ την ισοφάριση. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολύ καλό παιχνίδι γενικώς ο Μαροκινός και πάτησε όλο το γήπεδο από την μεσαία γραμμή και μπροστά. Στο δεύτερο και όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να κουράζεται, αλλά ακόμα και τότε τα πόδια τα δικά του, ήταν τα πιο σίγουρα σ’ αυτό το ματς.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Ήταν η πρώτη κίνηση του Γιαννίκη από τον πάγκο. Μπήκε κεφάτος στο ματς ο Ιρανός και τον… αισθάνθηκε πολύ η άμυνα του ΠΑΣ. Μπήκε σε φάσεις και δημιούργησε μόνος του κάποιες φορές επικίνδυνες καταστάσεις και ευκαιρίες.

Λιβάι Γκαρσία: Μπήκε και αυτός με διάθεση στο ματς και πήρε κάποιες προσπάθειες πάνω του. Όμως η αλήθεια είναι πως ήταν και άτσαλος και βιαστικός στην τελική προσπάθεια. Παρόλα αυτά ήταν τουλάχιστον σχετικά προσηλωμένος σ’ αυτά που έπρεπε να κάνει τακτικά στο γήπεδο.

Γέβχεν Σάκχοφ: Ο παίκτης του ματς για την ΑΕΚ. Αστόχησε εξ επαφής στην πρώτη του φάση μέσα στο ματς και στο φινάλε με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα. Ενώ επίσης από την στιγμή που μπήκε, έδωσε ισορροπία στην μεσαία γραμμή.

Λάζαρος Ρότα: Μπήκε αλλαγή στην θέση του κουρασμένου Μισελέν. Όμως δεν βοήθησε όσο θα περίμενε ο Γιαννίκης. Αντίθετα σε δυο φάσεις φάνηκε και αρκετά επιπόλαιος. Πήρε πάντως μπάλες στα πόδια του σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X