ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: «Εχθρική διαιτησία, αλλά η ποιότητα της Ενωσης θα υπερισχύσει»

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: «Εχθρική διαιτησία, αλλά η ποιότητα της Ενωσης θα υπερισχύσει»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με την τραγική απόφαση του Καραντώνη έμεινε πίσω στο σκορ με πέναλτι που δόθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα, αλλά η Ενωση αντέδρασε άμεσα και με γκολάρα του Αμραμπατ ισοφάρισε σε 1-1.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ είχε το πάνω χέρι και τις ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα, αλλά ο Λοντίγκιν κράτησε το 1-1.

Πλέον, η Ενωση στο δεύτερο μέρος θα πρέπει να κυνηγήσει το γκολ για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ έδωσε πάλι δικαίωμα με το πως μπαίνει στα ματς. Και ξανά σε συζητήσιμη και αμφισβητούμενη φάση, ο διαιτητής έδωσε αμέσως την εναντίον της απόφαση και το VAR συμφώνησε. Δεν είναι πρώτη φορά, οπότε η ΑΕΚ δεν έχει καμία μα καμία δικαιολογία σε αυτό το κομμάτι. Και της μη συγκέντρωσης της και στο πως την αντιμετωπίζει η διαιτησία. Η ΑΕΚ θα βρει γκολ διότι έχει φάσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι η άμυνα της είναι ντεφορμέ. Εχει δεχθεί 4-5 φάσεις στην πλάτη των στόπερ της και είτε Μήτογλου, είτε Βράνιες δείχνουν ένα κλικ πίσω από τον Περέα και τους γύρω του. Η ΑΕΚ όσο το ματς είναι ροντέο τόσο μπορεί να σκοράρει, όσο και να δεχθεί γκολ. Πρέπει να κοντρολάρει τον ρυθμό, κάτι που βεβαίως βοηθά τον ΠΑΣ. Ωστόσο, μπορεί ανά πάσα στιγμή να δεχθεί γκολ. Και μία ήττα απόψε είναι καταστροφή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΖΤΟΓΛΟΥ: Μια από τα ίδια. Προβληματική η αμυντική συμπεριφορά της ΑΕΚ, ξεχειλίζει η ποιότητα στην επίθεση, εχθρική η διαιτησία. Ετσι γράφεται η ιστορία στα Γιάννινα και η ΑΕΚ έχει επιτρέψει στον αντίπαλο να ελπίζει και βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Πιστεύω, πως στο τέλος, η ποιότητα της ΑΕΚ θα υπερισχύσει.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X