Οταν η Ρόμα υποκλίθηκε στην ΑΕΚ (VIDEO)

Οταν η Ρόμα υποκλίθηκε στην ΑΕΚ (VIDEO)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για το γκολ της νίκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάμεσα στις μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές στην ιστορία της ΑΕΚ, περιλαμβάνεται αναμφίβολα η σεζόν 2002-03. Τότε που η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και κορυφαίων παικτών όπως οι Νικολαϊδης, Τσιάρτας, Ζαγοράκης, Κατσουράνης, Κασάπης κατάφερε να δει στα μάτια τη μεγάλη Ρόμα. Τους τζιαλορόσι του Μπατιστούτα, του Εμερσον, του Πανούτσι και του κορυφαίου Φάμπιο Καπέλο στην τεχνική ηγεσία της. Ολοι αυτοί, υποκλίθηκαν στην Ενωση μια μέρα σαν σήμερα στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ηταν η 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ενωση είχε ξεκινήσει με ισοπαλία στο Βέλγιο με αντίπαλο την Γκενκ και απέναντι στην ιταλική υπερδύναμη, ήθελε να κάνει καλή αρχή στην έδρα της. Το παιχνίδι παίχτηκε επί ίσοις όροις, μια πρώτη προειδοποίηση των δυνατοτήτων της ΑΕΚ εκείνη την περίοδο. Οι μεγάλες ευκαιρίες ανήκαν στην Ενωση, με σημαντικότερη εκείνη του Νικολαϊδη στο πρώτο ημίχρονο, έπειτα από μαγική ασίστ του Τσιάρτα που τον έβγαλε απέναντι στον Αντονιόλι.

Η ΑΕΚ έμεινε τελικά στο 0-0 με τους Ρωμαίους. Ήταν η πρώτη σημαντική ισοπαλία εκείνης της σεζόν, που στην πορεία έφερε και άλλες ισοπαλίες, που έμοιαζαν με νίκες. Ξανά με την Ρόμα στο Ολίμπικο και βέβαια τα δύο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης και ιδιαίτερα η μαγική (και μοναδική στα χρονικά) ανατροπή στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Το μόνο κακό, πως οι εξωφρενικές τιμές εισιτηρίων του Ψωμιάδη, δεν επέτρεψε σε πολύ κόσμο να είναι παρών στο γήπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X