Super League 2: Ισοπαλία στο Παναθηναϊκός Β'-Καραϊσκάκης, κέρδισε ο Πανσερραϊκός (VIDEO)

Super League 2: Ισοπαλία στο Παναθηναϊκός Β'-Καραϊσκάκης, κέρδισε ο Πανσερραϊκός (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, Παναθηναϊκός Β΄ και Καραϊσκάκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι Αρτινοί μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι κι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 6ο λεπτό, όταν ο Ρούνεϊ έκανε το γύρισμα και ο επερχόμενος Ντοναλντόνι με προβολή «νίκησε» τον Χριστογεώργο. Οι «πράσινοι» άργησαν να αντιδράσουν, αλλά το έκαναν μετά το ημίωρο με επιτυχία. Ο Βαγιαννίδης ανατράπηκε εντός περιοχής και από την άσπρη βούλα ο Βαγγέλης Θεοχάρης ευστόχησε για το 1-1.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Χουάντερσον να κάνει εξαιρετική επέμβαση σε προσπάθεια του Σέχου και το… οριζόντιο δοκάρι να σώζει την εστία του Χριστογεώργου στο πλασέ του Ρούνεϊ, έπειτα από το χτύπημα φάουλ του Μπεκατώρου. Στο 65’ ο Παναθηναϊκός κέρδισε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά σε ανατροπή του Κρίστο Σέχου από τον Χουάντερσον, με τον παθόντα να εκτελεί εύστοχα για το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο Ρούνεϊ με ένα υπέροχο γκολ έφερε το ματς στα ίσια.


Πανσερραϊκός-Απόλλων Λάρισας 1-0

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε αγωνιστικές για να πανηγυρίσει ο Πανσερραϊκός την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League 2. Για την 5η αγωνιστική του Α΄ Ομίλου, τα «λιοντάρια» επικράτησαν με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας στις Σέρρες, αφήνοντας τους Θεσσαλούς δίχως «τρίποντο».


Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Ο τερματοφύλακας των Θεσσαλών, Μαντζάρης, έδιωξε λανθασμένα την μπάλα, ο Ανάκογλου με προβολή τροφοδότησε τον Γιώργο Παπαβασιλείου κι αυτός πλάσαρε εύστοχα με το αριστερό για το 1-0, σκορ που δεν άλλαξε ως το τέλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X