Με τα γκολ στο Τορίνο

Με τα γκολ στο Τορίνο

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Premier League και Serie A

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Premier League και Serie A.

Premier League, Νόριτς – Γουλβς (17:00): Θέμα ψυχολογίας ήταν και από τη στιγμή που έγινε το format η Νόριτς αρχίζει να δείχνει τους λόγους που πέρσι έκανε πάρτι στην Championship. Δύο νίκες κόντρα στη Μπρέντφορντ (1-2) και Σαουθάμπτον (2-1) και το κλίμα στο πρώτο φαβορί μέχρι πριν 15 μέρες για υποβιβασμό άλλαξε. Πλέον, έχοντας αέρα η ομάδα του Σμιθ θέλει να συνεχίσει τη δουλειά. Σαφώς με λιγότερη πίεση αλλά και με άφθονη δουλειά μπροστά της, αφού τίποτα δεν πέτυχε, απλά ξεκόλλησε από την τελευταία θέση. Τα «καναρίνια» δεν έχουν νέα προβλήματα και δεν αποκλείεται να παραταχθούν με την ίδια εντεκάδα που χρησιμοποίησαν κόντρα στους «Αγίους». Σιγά-σιγά περιορίζονται τα αμυντικά λάθη, τα οποία πόνεσαν πολύ στο ξεκίνημα, ενώ το γκολ μπροστά έρχεται με μεγαλύτερη άνεση.

Premier League, Νόριτς – Γουλβς (17:00): Αν έλεγε κανείς στη Γουλβς πως στο φινάλε της 12ης αγωνιστικής θα ήταν στην πρώτη 6άδα δεν θα το πίστευε. Με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα έφτασε αθόρυβα ψηλά! Φυσικά ο Λάγε νοιάζεται σε πρώτη φάση για την ουσία και νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος από το ότι η ομάδα του εκμεταλλεύεται στο φουλ τα «τρακαρίσματα» των υπολοίπων. Ο Πορτογάλος θέλει να λύσει και τα ζητήματα που παρουσιάστηκαν εκτός. Μετά τα τρία σερί διπλά οι εμφανίσεις στις έδρες των Λιντς (1-1) και Πάλας (2-0) προβλημάτισαν κάπως, κυρίως επειδή η ομάδα του δεν έβγαζε με μεγάλη ευκολία φάσεις.

Premier League, Νόριτς – Γουλβς (17:00): Και οι δύο πηγαίνουν για άλμα, άσχετα αν έχουν διαφορετικούς στόχους. Η Νόριτς γεμάτη αυτοπεποίθηση θα ψάξει την τρίτη σερί νίκη της, η Γουλβς θέλει το «διπλό» που θα την καθιερώσει στην ευρωπαϊκή ζώνη. Σε καλή κατάσταση δείχνουν και οι δύο, σκοράρουν με άνεση, ενώ δεν αποφεύγουν τα λάθη στην άμυνα, συνεπώς το G/G & Over 2.5 δείχνει αρκετά τραβηγμένο στο 2.55 (Novibet).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Serie A, Γιουβέντους – Αταλάντα (19:00): Οι δύο σερί νίκες της Γιουβέντους απέναντι σε Φιορεντίνα και Λάτσιο σίγουρα της έδωσαν ανάσα. Αλλά ήρθε η «σφαλιάρα» από την Τσέλσι, αυτό το βαρύ 4-0 του Λονδίνου να την… προσγειώσει. Και να αποδείξει σε όλους πως η φετινή Γιούβε δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα – φόβητρο που ήταν όλα τα τελευταία χρόνια.

Παραμένει οριακά εντός εξάδας, μαζί με Φιορεντίνα και Λάτσιο τις οποίες κέρδισε, αλλά παραμένει μακριά και από την κορυφή. Στο -11 παρά τις ήττες της Νάπολι και της Μίλαν. Δεν δείχνει ικανή να επιστρέψει στη μάχη του πρωταθλήματος, αλλά πάντα θα κρατάμε μικρό καλάθι με την περίπτωσή της. Διότι πολύ απλά είναι η… Γιουβέντους. Αντίθετα, η Αταλάντα εξακολουθεί να βρίσκεται στην τετράδα και να… κρυφοκοιτάζει πιο ψηλά.

Serie A, Γιουβέντους – Αταλάντα (19:00): Από δύο σερί νίκες προέρχεται και η ομάδα του Μπέργκαμο, με 5-2 απέναντι στην Σπέτσι και με 2-1 στην έδρα της Κάλιαρι. Και πάει στο Τορίνο για να παίξει ένα ματς που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως δεν φοβάται. Μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει, να παίξει επιθετικά και να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη. Πετυχαίνοντας τη Γιουβέντους μετά από μια βαριά ήττα όπως αυτή στο Λονδίνο.

Περιμένω σίγουρα ανοιχτό παιχνίδι, όπως όλα της Αταλάντα. Ξεκινάνε από over 2,5 και είναι έκπληξη όταν δεν έρχονται. Ανεξαρτήτως αντιπάλου. Σίγουρα η Γιουβέντους δεν είναι… Σπέτσια, ούτε είναι αφελής αμυντικά. Θα προσέξει, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που θέλει να κάνει ένα σερί στο πρωτάθλημα για να βελτιώσει και τη βαθμολογία της και την ψυχολογία της. Όμως μπορούμε να δούμε ένα παιχνίδια με πολλά γκολ. Η μία επιλογή στο στοίχημα θα είναι σίγουρα το over 3,5 σε απόδοση 2.70. Όσο για τη βασική επιλογή, θα πάμε στοίχημα με bet buider. Goal/goal και over 2,5 γκολ συνολικά σε απόδοση 2.93 στο pamestoixima.gr.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X