Στοίχημα στο καλύτερο Κύπελλο του κόσμου

Στοίχημα στο καλύτερο Κύπελλο του κόσμου

Ιστορίες και πονταρίσματα για το Κύπελλο Γαλλίας, τον θεσμό με τους χιλιάδες αγώνες και τις μεγαλύτερες εκπλήξεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντελώς διαφορετική η σημερινή στήλη, η οποία είναι αφιερωμένη στο Γαλλικό Κύπελλο. Ισως τη διοργάνωση με τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στον κόσμο. Μπορεί οι Αγγλοι να έχουν το Brand, αλλά οι Γάλλοι στην πράξη μάλλον είναι καλύτεροι.

Μάλιστα για να το αποδείξουν προχώρησαν σε μια έρευνα για τα φετινά παιχνίδια. Αν αναρωτιέστε πόσα είναι, έχουν διεξαχθεί ήδη 7.050 αγώνες και έχουμε ξεπεράσει τους 7 γύρους! Και αυτό γιατί στο Κύπελλο Γαλλίας παίζουν πραγματικά όλοι οι Σύλλογοι της χώρας. Σε αυτό το γκρουπ των αγώνων λοιπόν έχουν προκριθεί τα αουτσάιντερ σε ποσοστό μεγαλύτερο του 25%!

Προτού προχωρήσουμε στα παιχνίδια που ξεχώρισαν είτε για τις ωραίες ιστορίες τους, είτε γιατί μας δίνουν κάτι στοιχηματικά να σημειώσουμε πως στο BetMarket.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ημέρας. Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

Προγνωστικά Κυπέλλου Γαλλίας

Λαβάλ-Λε Μαν: Ομάδες ίδιας κατηγορίας. Μια ώρα απόσταση οι δύο πόλεις, με τη Λε Μαν να μην κερδίζει εδώ και 14 χρόνια στην αντίπαλη έδρα! Ο κόσμος ζητά επιτακτικά να δείξουν οι ποδοσφαιριστές πάθος και να εξαλείψουν επιτέλους την κακή παράδοση. Να βρίσκαμε καμία στοιχηματική να μας δώσει αγορά σε κάρτες, καλά θα ήταν. Να σημειώσω επίσης πως στον πάγκο της Λε Μαν κάθεται ο Βραζιλιάνος Κρις, πρώην στόπερ της Λυών, που θέλει να κάνει ένα μπαμ για να ακουστεί το όνομά του και σαν προπονητής στη χώρα. Στο 3+ να σπάσει την παράδοση η Λε Μαν.

Γκινγκάμπ-Μοσόν: Και αυτό ντέρμπι, 30 χιλιόμετρα χωρίζουν τις δύο περιοχές, με τις ομάδες να έχουν να παίξουν μεταξύ τους 26 ολόκληρα χρόνια! Το βασικό κεντρικό δίδυμο της Μοσόν είναι οι Κεμπράτ-Ανγκούα. Ο πρώτος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της Γκινγκάμπ, μέλος της για 10 χρόνια και αρχηγός της τα περισσότερα από αυτά. Ο δεύτερος μέλος της Γκινγκάμπ για πέντε χρόνια!

Σαμπλί-Μποβέ: Το ντέρμπι του ποταμού Ουάζ 35 χιλιόμετρα μακριά από το Παρίσι.

Σαρεμπουργκ-Κρετέιγ: Το βάζω στην κουβέντα γιατί προβλέπεται χιόνι την ώρα του αγώνα και αυτό ίσως βοηθήσει τη «μικρή» ομάδα του ζευγαριού, που είναι η γηπεδούχος. Η Κρετέιγ είναι και μπλεγμένη στη μάχη της σωτηρίας στο πρωτάθλημα, δεν αποκλείεται να ρίξει εκεί το βάρος.

Λίνας Μόντλερι – Εβρό: Για αγωνιστικούς λόγους μπαίνει στην κουβέντα μας η συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς από τη γηπεδούχο θα λείψει ο πολύτιμος αρχηγός της Ροκά (αμ. χαφ), ενώ είναι αβέβαιη η συμμετοχή του μέσου Μπουβίλ, που ήταν ο κορυφαίος στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου.

Πουατιέ-Ορλεάν: Προπονητής της Πουατιέ ο Χαβιέ Ντουντοί, τεχνικός διευθυντής της Ορλεάν ο Ζουλιέν Κονβερσό, δύο επιστήθιοι φίλοι που δούλευαν μαζί για 13 ολόκληρα χρόνια! Γιορτή θα είναι, δεν αποκλείω να επιβεβαιωθεί το over στο 1.91.

Αντρεζιέ-Γκρενόμπλ: Η γηπεδούχος πριν λίγα χρόνια είχε αποκλείσει τη Μαρσέιγ, τραβόντας πάνω της τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Γαλλίας. Σήμερα υποδέχεται την Γκρενόμπλ, η οποία έχει μπόλικες απουσίες.

Καμπράι-Αμιάν: Το Καμπράι είναι στη Βόρεια Γαλλία, το ματς είναι γειτονικό ντερμπάκι, με τη διοίκηση με το που έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης να κάνει τα πάντα και με γρήγορες διαδικασίες προκειμένου να πάρει το ok ώστε το ματς να γίνει στο «κλουβάκι» των 1.200 θέσεων. Φυσικά το sold out έγινε άμεσα!

Οι επιλογές του Betmarket.gr

Μονά:

27/11 –15:00 Λαβάλ-Λε Μαν Οver 1,5 Λε Μαν (3.68) επί 8,4 μονάδες

27/11 –17:15 Γκινγκάμπ-Μπριοσέν Οver 1,5 Μπριοσέν (6.15) επί 5 μονάδες

Δυάδα (Stoiximan.gr)

27/11 –19:00 Λίνας Μόντλερι-Εβρό 2dnb (2.16)

27/11 –20:00 Πουατιέ-Ορλεάν Over 2,5 (2.01)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X