Φεράν Τόρες: Πληρώνει 50 εκατ. ευρώ η Μπαρτσελόνα στη Σίτι

Φεράν Τόρες: Πληρώνει 50 εκατ. ευρώ η Μπαρτσελόνα στη Σίτι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τιμή για τη μετακίνηση του Φεράν Τόρες από την Σίτι στη Μπαρτσελόνα φτάνει τελικά στα 50 εκατομμύρια ευρώ, με την Βαλένθια να καρπώνεται ένα ποσοστό μεταπώλησης από τη μεταγραφή.

Ο Φεράν Τόρες αποχωρεί σε λίγες μέρες από το Μάντσεστερ και θα γίνει πλέον μέλος των «μπλαουγκράνα» του Τσάβι. Ο Ισπανός επιθετικός που θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι δεν πήρε τις ευκαιρίες και την εμπιστοσύνη που ίσως θα άξιζε, από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, θα μετακινηθεί στη Βαρκελώνη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2022.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, το ποσό θα φτάσει – και ίσως να ξεπεράσει για λίγο – τα 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ, ποσοστό μεταπώλησης εξασφαλίζει η Βαλένθια μετά τη συμφωνία που είχε κάνει εκείνη με τους «πολίτες» το καλοκαίρι του 2020.

Με τη φανέλα του συλλόγου του Μάντσεστερ ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμπληρώσει 43 συμμετοχές με 16 τέρματα και έχει 4 ασίστ. Σε επίπεδο Premier League έχει 28 εμφανίσεις, ενώ, απουσιάζει από τα μέσα του Οκτώβρη με τραυματισμό.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X