Εμπαπέ: Ο Ζιντάν είχε βγάλει την περίφημη φωτογραφία με τον Κριστιάνο

Εμπαπέ: «Σκέφτηκα να αποχωρήσω από τη Γαλλία μετά το χαμένο πέναλτι στο EURO 2021»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κόμικ του Εμπαπέ με τίτλο «Με λένε Κιλιάν», αποκαλύπτεται πως η περίφημη φωτογραφία του Γάλλου με τον Κριστιάνο στη Μαδρίτη, είχε βγει από τα χέρια του Ζιντάν. Τι λέει ο σταρ της Παρί για την επίσκεψη στη Ρεάλ…

Η ζωή του νυν σούπερ σταρ των Παριζιάνων και κατακτητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 με την εθνική ομάδα της Γαλλίας αποτυπώθηκε στο χαρτί, σε καρτούν, με τον Μπαπέ ν’ αποκαλύπτει πράγματα για τις ημέρες που είχε μαγευτεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η περίφημη φωτογραφία που έχει ως πιτσιρικάκι, στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο, είχε βγει από τα χέρια του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τον βοήθησε και τον ξενάγησε τότε στο προπονητικό κέντρο των «μερένγκες».

Μάλιστα, ο μικρός Κιλιάν, είχε αναφέρει στον πατέρα του πως η επίσκεψη στη Μαδρίτη για να δει όλα όσα του πρόσφερε η «βασίλισσα», ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X