Λάμπαρντ και Νέβιλ γελούν με την Τότεναμ: «Ολοι νικούσαμε στο... Three Point Lane» (VIDEO)

Νέβιλ: «Δεν έχω βαρεθεί ποτέ τόσο πολύ με μεταγραφή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ κάποτε ήταν ομάδα που δεν είχε καμία τύχη απέναντι σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, με τους Νέβιλ και Λάμπαρντ να το θυμούνται και να τρολάρουν το ιστορικό γήπεδο των «σπιρουνιών».

Ο άλλοτε αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» έκανε μια υπέροχη φιλική κουβέντα κι όχι συνέντευξη, με τον πρώην προπονητή της Τσέλσι, με τους δυο τους να βάζουν στο στόχαστρο την Τότεναμ για το παρελθόν που είχαν μαζί της, ως ποδοσφαιριστές…

Στην ερώτηση για το αγαπημένο γήπεδο αντιπάλου, ο Λάμπαρντ ανέφερε ότι έπαιξε ρόλο σε αυτό η παράδοση που είχε η Τσέλσι απέναντι στην Τότεναμ, λέγοντας: «Νικούσαμε σχεδόν συνέχεια εκεί…», με τον Νέβιλ να τον συμπληρώνει με την ατάκα: «Όλοι το ίδιο έκαναν εκεί».

Φυσικά γέλασαν και οι δυο, ζητώντας όμως συγγνώμη από τον κόσμο των «σπιρουνιών». Ο Λάμπαρντ, ωστόσο, δεν κρατήθηκε και αναφέρθηκε στην αλλαγή του ονόματος του γηπέδου με το Three Point Lane αντί για το White Hart Lane!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X