ΑΕΚ: Με κεκτημένη ...ταχύτητα για νέα νίκη (19:30 LIVE σχολιασμός, enwsi.gr) με Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πέλιστερ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:30 τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο «Γ. Κασιμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα στις 19:30 τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας για την 9η αγωνιστική της Handball Premier.

Η «Ένωση» μετά το κουραστικό ταξίδι στην Πορτογαλία για τον αγώνα με την Σπόρτινγκ καλείται να νικήσει σήμερα και την κούραση και να φτάσει εύκολα σε δύο ακόμα βαθμούς που θα την διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας  στο πρωτάθλημα. Η αποστολή επέστρεψε την Τετάρτη το βράδυ από την Λισαβόνα και από την Πέμπτη κιόλας οι «κιτρινόμαυροι» έπιασαν και πάλι δουλειά. Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη ενώ ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας αναμένεται να δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά δίνοντας έτσι «ανάσες» σε όσους έπαιξαν περισσότερο την Τρίτη εν όψει και της αναμέτρησης με την Καντέτεν που ακολουθεί την Τρίτη. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Παπαδιονυσίου, Καλόμοιρο, Πλάθα, Άντζελιτς, Μπριάτκα, Μόγια, Μπεντζιλαλί, Τζηρά, Αραμπατζή, Δικαιούλια, Στάθη, Ζαρίκο, Μπουκοβίνας, Μπεριά, Κοτσιώνη και Ηλιόπουλο.

«Με την ίδια φιλοσοφία»

Ο Δημήτρης Τζηράς με δηλώσεις του στο aek.gr αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση τόνισε πως η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει ίδια και θα μπουν στο παιχνίδι για τη νίκη και μια καλή εμφάνιση: «Μετά το ταξίδι μας και τη μεγάλη προσπάθεια στην Λισαβόνα, επιστρέφουμε στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε τον Ιωνικό, μία καλή ομάδα με δεμένο σύνολο. Εμείς δεν αλλάζουμε φιλοσοφία και τακτική. Θέλουμε τη νίκη και το δίποντο, με καλή εμφάνιση, και αυτό θα διεκδικήσουμε από την αρχή»

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Handball Premier (9η αγωνιστική)

Σπίτι του Χάντμπολ 12:30, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Ζαφειράκης Νάουσας (ΕΡΤ3)

(Μπέτμαν-Τζαφερόπουλος, Κατσίκης)

Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- HC Σαλαμίνα

(Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Μίγκας)

ΟΑΚΑ 19:30, ΑΕΚ- Ιωνικός Αffidea

(Χρόνης- Αβράμης, Τσάκωνας)

Φιλίππειο 19:30, Φίλιππος Βέροιας- Αερωπός Έδεσσας ManDynamic

(Πατιός- Τσιάνας, Σίσκου)

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Μάνος Λοίζος 16:00, Oλυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic

(Φωκίτης- Μερτινιάν, Ανταλής)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X