Ράσφορντ: «Ο Σόλσκιερ αξίζει τεράστιο σεβασμό»

Ράσφορντ: Τιμήθηκε με διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευγνωμοσύνη του προς τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε ο Μάρκους Ράσφορντ, λίγο καιρό μετά την απόλυση του.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τον Ραλφ Ράνγκνικ να είναι ο αντικαταστάτης του τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Μάρκους Ράσφορντ σε δηλώσεις που έκανε στο BBC έσπευσε να αναγνωρίσει την ιστορία του Νορβηγού παλαίμαχου άσου στους «κόκκινους διαβόλους», ενώ παράλληλα θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς αυτόν.

«Ο κόσμος ρίχνει όλο το φταίξιμο στον προπονητή, αλλά δεν παίζει εκείνος στο χορτάρι. Εκείνος απλά μας παρατάσσει με τον τρόπο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος για το κάθε ματς. Όταν είδα τον Μπρούνο να τον στηρίζει και να δείχνει στους οπαδούς να μην τον αποδοκιμάζουν χάρηκα, γιατί ήταν μια κίνηση που αισθανόμασταν όλοι μας.

Ο Σόλσκιερ έχει τον σεβασμό μου, ξέρουμε πως νιώθει κομμάτι της Γιουνάιτεντ και αξίζει τεράστιο σεβασμό. Δεν λειτούργησε το πράγμα, αλλά δεν είναι σωστό να πέφτουν πάνω του οι ευθύνες για όσα συνέβησαν ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X