Λάμπαρντ: «Ο Μουρίνιο μου είπε "τώρα έγινες κανονικός προπονητής γιατί... απολύθηκες"»

Λάμπαρντ: «Ο Μουρίνιο μου είπε "τώρα έγινες κανονικός προπονητής γιατί... απολύθηκες"»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ λίγο καιρό μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι είχε συναντήσει τυχαία τον Ζοσέ Μουρίνιο στο δρόμο και αυτό που άκουσε ήταν κάτι που δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό του.

Ο αιώνιος θρύλος της Τσέλσι και πρώην προπονητής της ομάδας, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία των «μπλε» τον Ιανουάριο του 2021, όταν τα πράγματα είχαν αρχίσει να στραβώνουν επικίνδυνα.

Παρά την θετική πρώτη του σεζόν στον πάγκο, δεν κατάφερε ν’ ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις της δεύτερης χρονιάς έχοντας μάλιστα κάνει σημαντικές μεταγραφές με σημαντικά ποσά.

Ο Τόμας Τούχελ ανέλαβε στη θέση του και ο Γερμανός έχει κάνει τρομερά πράγματα, ανεβάζοντας μάλιστα την ομάδα του στην κορυφή της Ευρώπης.

Μιλώντας στον Γκάρι Νέβιλ και στην εκπομπή Overlap, ο Λάμπαρντ αποκάλυψε ότι: «Λίγο καιρό μετά την απόλυση είχα συναντήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στο δρόμο και αυτός μου είπε “τώρα έγινες κανονικός προπονητής γιατί έχεις μια απόλυση στο βιογραφικό σου”»!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X