Η ΑΕΚ απόψε για διπλό... ανάσα στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Ο Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Σημαντικό ματς για την ΑΕΚ στα Γιάννινα σήμερα με ένα και μόνο στόχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ απόψε στα Ιωάννινα…

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (19:30, Novasports Prime, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Ο Δικέφαλος θέλει πάση θυσία τη νίκη μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Ολυμπιακό, αλλά και την ισοπαλία με τον Απόλλωνα πριν την διακοπή των εθνικών. Ο Αργύρης Γιαννίκης επιστρέφει στους «Ζωσιμάδες» για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από την ομάδα που τον ανέδειξε στους ελληνικούς πάγκους.

Οι συνεπείς φέτος Ηπειρώτες, προέρχονται από τον θρίαμβο με το 5-0 επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έχει σκαρφαλώσει στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ διατηρεί την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 6 γκολ παθητικό.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην ΑΕΚ είχε τις τελευταίες δύο μέρες ευχάριστα νέα βλέποντας τους Πέτρο Μάνταλο και Νόρντιν Άμραμπατ να προπονούνται κανονικά και να υπολογίζονται. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 21 ποδοσφαιριστές, με τις αναμενόμενες απουσίες.

Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Μουαμέρ Τάνκοβιτς δεν θα προλάβαιναν την αναμέτρηση καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν απόλυτα. Αμφότεροι δεν ταξίδεψαν στα Γιάννενα. Εκτός είναι βέβαια και ο Νταμιάν Λε Ταλέκ, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω καρτών.

Ο τεχνικός της είδε πολλά που δεν του άρεσαν στο ματς με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να προχωρήσει σε δύο αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Στάνκοβιτς παραμένει βασικός στα γκολπόστ με το δίδυμο Βράνιες-Μήτογλου μπροστά του, δεξιά τον Μισελέν και τον Χατζισαφί δεξιά που θα πάρει τη θέση του Μοχαμάντι.

Στο κέντρο ο Σιμόες θα είναι ξανά με τον Σιμάνσκι, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος θα είναι ελαφρώς προωθημένος. Στα αριστερά ο Στίβεν Τσούμπερ θα ψάξει να βρει τον καλό του εαυτό, ενώ στα δεξιά ο Αμραμπατ θα αντικαταστήσει τον Λιβάι Γκαρσία. Στην κορυφή θα παραμείνει ο Σέρχιο Αραούχο.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Κοσίδης.

Το πλάνο του ΠΑΣ Γιάννινα

Στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ηρακλής Μεταξάς είδε τον Μπρένερ να επιστρέφει στην αποστολή, ωστόσο εκτός έμεινε ο Γκαρντάφσκι που είχε ίωση τις τελευταίες μέρες.

Νοκ-άουτ φυσικά είναι και ο Κόντε, που απουσιάζει εδώ και καιρό λόγω του χειρουργείου στο οποίο υποβλήθηκε.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ: Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν – Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Μπρένερ – Περέα, Μιλιντσεάνου

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με την ΑΕΚ βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Περέα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X