Παπά: «Θα παίξουμε με ψυχή και πάθος κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Εικόνες από το Πορφύρας-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε η αθλήτρια της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις επιστρέφει η ΑΕΚ, που ταλαιπωρήθηκε έντονα την προηγούμενη εβδομάδα από τον κορωνοϊό.

Η «Ένωση», που την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στα χαρτιά από τον Άρη που δεν δέχθηκε να αναβληθεί ο αγώνας μάχεται το Σάββατο (27/11, 18:45) για την 10η αγωνιστική της Volley League Γυναικών με τον ΠΑΟ στο «Απ. Κοντός» της Νέας Φιλαδέλφειας.  Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία και περιμένουν την έντονη στήριξη των οπαδών του «δικεφάλου».

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει για ακόμα μία φορά βροντερό «παρών» στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας, για να στηρίξει τα κορίτσια του «Δικεφάλου».  Όσοι δεν έχετε την ευκαιρία να παραβρεθείτε στο γήπεδο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τον αγώνα στο AEK A.C. TV.

Η Άντζελα Παπά δήλωσε στο aek.gr: «Το αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό μάς βρίσκει σε μια περίεργη περίοδο καθώς όπως όλοι γνωρίζουν έπειτα από τους τραυματισμούς που είχαμε, ήρθαμε αντιμέτωποι και με τον κορωνοϊό, πράγμα το οποίο μας έβγαλε εκτός ρυθμού ενώ είχαμε κάνει μια πολύ καλή αρχή. Προτεραιότητά μας είναι να είμαστε υγιείς και έπειτα να επιστρέψουμε στο γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Συγκεντρωμένες με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και με τον κόσμο μας να μας δίνει ρυθμό σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, θα παίξουμε με ψυχή και πάθος για το καλύτερο αποτέλεσμα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X