Φαν'τ Σχιπ: Τέλος από την Εθνική!

Φαν'τ Σχιπ: Τέλος από την Εθνική!
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση του Τζον Φαν'τ Σχιπ για το «διαζύγιο» με την Εθνική Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από την Εθνική Ελλάδας αποτελεί ο Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Ο Ολλανδός τεχνικός αποφάσισε να φύγει από την Εθνική Ελλάδας μετά από 2,5 χρόνια, καθώς όπως τονίζει σε ανακοίνωση του η ΕΠΟ άργησε να του απαντήσει, κάτι που τον οδήγησε στο να πάρει αυτή την απόφαση.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έμεινε την Ελλάδα για 2,5 χρόνια, χωρίς όμως να καταφέρει να την οδηγήσει σε κάποια μεγάλη διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Θα ήθελα να ανακοινώνω πως μαζί με την προπονητική μου ομάδα, αποφάσισα μετά από δυόμισι χρόνια να μην συνεχίσω ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος και να αποχωρήσω παρότι το συμβόλαιο μου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2021. Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας τον Αύγουστο του 2019 και στην αρχή επικεντρωθήκαμε στο να αλλάξουμε την φιλοσοφία και τον σχηματισμό της ομάδας.

Παρουσιάσαμε ένα νεανικό σύνολο, με ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους παίκτες που θα έκαναν υπερήφανο το μέλλον της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας. Πιστεύουμε πως δημιουργήσαμε ένα ομαδικό πνεύμα ανάμεσα στους παίκτες και όλοι ήμασταν συγκεντρωμένοι στην νούμερο νέο προτεραιότητά μας: Στην εθνική ομάδα και το ποδόσφαιρο. Δουλέψαμε μαζί σκληρά, αλλάξαμε την μέθοδο προπόνησης και το στιλ παιχνιδιού και δώσαμε μια νέα ταυτότητα στην ομάδα μας.

Σε αυτή την πορεία πετύχαμε καλά και λιγότερο καλά αποτελέσματα αλλά πάντα είχαμε το όραμα για το πως θα παίξουμε και θα μεγαλώσουμε ως ομάδα. Υπήρχαν συζητήσεις για να συνεχίσουμε μαζί σε αυτό τον δρόμο αλλά η ΕΠΟ πήρε τόσο πολύ χρόνο για να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον, κάτι που με έκανε ένιωσε να νιώσω πως ήταν η ώρα να αποχωρήσω.

Στο τέλος της ημέρας το όραμά μας για το ποδόσφαιρο ήταν διαφορετικό και δεν ταυτίστηκε. Πιστεύω στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο ταλέντο που συνάντησα στη χώρα αλλά πρέπει να δοθούν ευκαιρίες στους Έλληνες παίκτες, ώστε να παίξουν και να εξελιχθούν. Αυτό παίρνει χρόνο, πρέπει όμως περισσότεροι Έλληνες να παίζουν στη Σούπερ Λιγκ, ώστε οι μελλοντικοί προπονητές να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν.

Στο τέλος πρέπει να πιστέψετε σε μια διαδικασία και να μην παρεκκλίνεται. Για να έρθει επιτυχία θα πρέπει όλοι να είναι στην ίδια σελίδα. Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΟ για την ευκαιρία που μου έδωσε να προπονήσω την Εθνική ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το επιτελείο και τους παίκτες που έδωσα ντα πάντα και δημιούργησαν ένα φανταστικό γκρουπ και ένα περιβάλλον με υψηλή απόδοση».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John van’t Schip (@johnvantschip)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X